Badkamers

Nieuwigheden Hansgrohe in de kijker op Install Day

Nieuwigheden Hansgrohe in de kijker op Install Day
Voor het derde jaar op rij organiseren Techlink en Confederatie Bouw het netwerkevent voor de installatiesector. Op vrijdag 22 november verwelkomt Hansgrohe de bezoekers op haar stand (n° 114) te Brussels Expo. Ontdek er enkele nieuwigheden uit hun brede gamma.

Rainfinity: design en welzijn

Het douchegamma Rainfinity verenigt welzijn en design. Dit gamma is uitgerust met de nieuwe PowderRain technologie. Duizenden microfijne druppeltje omhullen het lichaam helemaal en spoelen douchegel en shampoo grondig af. Bovendien spat het water nauwelijks. Dankzij de bolle straalschijven beschikt men over verschillende intensiteiten naargelang de positie van de openingen. De nieuwe muurverbinding is aanpasbaar tussen 10° en 30°. Zo wordt een comfortabele positie gegarandeerd, die ook toelaat het haar en het gezicht niet nat te maken. De Select-technologie biedt de consument dan weer de mogelijkheid om van het ene straaltype naar het andere te gaan, gewoon door een druk op de knop. Dit assortiment is niet alleen een waar plezier voor het lichaam, maar ook voor de ogen dankzij de moderne kleuren van de hoofd- en handdouche.

Nieuwigheden Hansgrohe in de kijker op Install Day

CoolContact: design en veiligheid

De nieuwe koeltechniek CoolContact voorkomt dat de thermostaatbehuizing van de kraan opwarmt. Het binnenkomende koude water wordt zo geleid dat het rechtstreeks achter de voor- en bovenzijde en tot aan het thermostatische patroon stroomt. Warm water daarentegen wordt rechtstreeks van de wandverbinding naar het patroon geleid. Hierdoor blijft de themostaatbehuizing permanent koud en veilig.

Nieuwigheden Hansgrohe in de kijker op Install Day

sBox: design en functionaliteit

De nieuwe sBox zorgt voor een maximum aan ergonomie en comfort in de badkamer. Het oprolsysteem voor de doucheslang, zorgt een gecontroleerde, beschermde en veilige slanggeleiding. Dankzij de sBox heeft de doucheslang nu 30% meer uittreklengte, tot een comfortabele 1,45 meter. De onzichtbare doucheslang, verborgen in de badkuip of de rand van de betegeling, zorgt voor een uitgepuurd design.

Nieuwigheden Hansgrohe in de kijker op Install Day

FinishPlus: design pur sang

Professionals kunnen ook kennis maken met FinishPlus-lijn. Een ruime keuze aan gemetalliseerde nuances en matte kleuren om het kraanwerk van de wasbakken, het bad en de douche te personaliseren. Of men nu kiest voor een badkamer met sterk contrasterende kleuren of een eerder elegante, eenvoudige of zelfs discrete stijl, de vijf nieuwe afwerkingen van de lijnen Metropol en Talis E bieden oneindige designmogelijkheden: Chrome, Matt Black, Matt White, Brushed Black Chrome, Polished Gold Optic, Brushed Bronze. Voor een badkamer in trendy kleuren.

Nieuwigheden Hansgrohe in de kijker op Install Day
Comfort, gebruiksgemak, innovatie, een hoge kwaliteit en design kenmerken de hansgrohe producten. Daarnaast ligt de focus dit jaar ook op de optimale dienstverlening die het bedrijf biedt, waar zowel de professionele als particuliere klant centraal staat.

Ook interessant