Grohe Rapid SLX biedt alle mogelijkheden van morgen

13 november 2019 Bron: Grohe
Grohe Rapid SLX biedt alle mogelijkheden van morgen
Als toonaangevend merk voor complete badkameroplossingen biedt Grohe installateurs maximale vrijheid in badkamerdesign en creŽert het met haar producten nieuwe hands-on oplossingen. De slimme eigenschappen van de nieuwe Rapid SLX inbouwinstallatie zorgen voor een toekomstbestendig product, snelle installatie, eenvoudige bediening en maximale variatie voor de wand.

Dankzij de royale ergonomische toegang tot het spoelsysteem kunnen de mogelijke instellingen in een handomdraai worden aangepast en zijn alle aansluitingen eenvoudig toegankelijk. De geÔntegreerde flow manager is een bijzonder praktische functie, die het eenvoudig maakt om de sterkte van de spoeling te regelen. Ook na de succesvolle installatie en voltooiing van de badkamer kan de sterkte van de spoeling binnen enkele seconden worden bijgesteld, zonder dat de aftapkraan hoeft te worden verwijderd. Zo zorgt het frame voor een perfect samenspel tussen doorspoelen en randloze toiletkeramiek, zonder dat er tijdens het doorspoelen ongewenste spatten en overstromen ontstaan.

Grohe Rapid SLX

Energie- en watermanagement biedt klanten talloze mogelijkheden

Dankzij het Grohe Rapid SLX-installatiesysteem biedt Grohe flexibiliteit tot ver buiten de oorspronkelijke installatie. Naast de flow manager beschikt het nieuwe frame ook over een geÔntegreerd energiemanagementsysteem en een extra waterweg, waardoor de installatie van een douchetoilet op een later tijdstip een fluitje van een cent wordt. De universele wateraansluiting en het reeds geÔntegreerde stopcontact zijn bereikbaar via een opening achter het keramiek en maken omvangrijke bouwkundige ingrepen overbodig.

Uitgebreid design en kleurenselectie maakt individualiteit in het badkamerontwerp mogelijk

Naar analogie met de inbouwmontage biedt Grohe ook spoelplaten aan. De slanke spoelplaten zijn extreem vlak, met slechts 5 mm, en zijn de ideale oplossing voor een tijdloos esthetisch design van de badkamer.

Elke maat is verkrijgbaar in drie uitvoeringen en twaalf kleuren, met maximale aanpassingsmogelijkheden en vormgevingsmogelijkheden. Met Grohe Colors kunnen de kranen, douches, accessoires en spoelplaten van de Grohe designlijnen in een op elkaar afgestemd badkamerconcept worden geÔntegreerd en perfect op elkaar worden afgestemd. Grohe garandeert zo maximale keuzevrijheid en biedt een omvangrijk productportfolio in verschillende kleur- en afwerkingsvarianten voor een gecoŲrdineerd badkamerconcept zonder grenzen.

Esthetiek en functie vormen een perfecte eenheid in de Grohe Colors Collection. Dankzij het innovatieve PVD (Physical Vapor Deposition) fabricageproces zijn de afwerkingen van uitstekende kwaliteit. De technologie is afkomstig uit de luchtvaartindustrie en zette een nieuwe standaard voor de kwaliteit van afwerkingen.

Grohe Rapid SLX

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo