Spoelbakken met Select-knop en S-box

29 januari 2018 Bron: Voorlichtingsburo Wonen
Spoelbakken met Select-knop en S-box
Hansgrohe
De keukenmengkraan en spoelbak moeten één esthetisch geheel vormen. Maar ze zouden ook het werk in de keuken zo makkelijk mogelijk moeten maken. Hansgrohe heeft de keukenkraan en spoelbak daarom op een nieuwe manier benaderd: als een eenheid. Het resultaat: een innovatief en veel comfortabeler bedieningsconcept.
Hansgrohe levert exclusief aan Dekker een lijn van strakke en kwalitatief hoogwaardige rvs-spoelbakken die gecombineerd kunnen worden met de unieke Hansgrohe Select kranen. Uniek, omdat de bediening van de kranen op de spoelbak is gemonteerd. Met deze Select-knop kan het water heel eenvoudig aan en uit worden gezet. Handig voor de gebruiker met vieze of volle handen!

Hansgrohe Spoelbakken met Select-knop en S-box

S-box

De Hansgrohe Select kranen hebben daarnaast een uittrekbare uitloop. De slang daarvan bevindt zich in de kast in een speciale S-box. Door de geleding van de slang en het gewicht in de box is de slang heel makkelijk uit te trekken en weer op te bergen. Dankzij de S-box kan de slang ook niet beschadigd raken of ergens achter blijven hangen.

Spoelbakken: altijd precies de juiste

De nieuwe spoelbakken bieden vele mogelijkheden – en precies de juiste voor iedere gebruiker. Door de verschillende spoelbakvarianten, van de compacte enkele tot aan de royale dubbele spoelbak, is er voor iedere keuken de perfecte oplossing. Eén ding hebben al die modellen gemeen: de uitstekende kwaliteit.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Hypotheek.be
  • Loxone
  • bouwinfo