Ontdek Comfofix, de snelste isolatie op de markt

22 november 2019 Bron: Recticel Insulation
Ontdek Comfofix, de snelste isolatie op de markt
Comfofix, het nieuwe pop-in systeem van Recticel Insulation
We moeten dringend maatregelen nemen om energie te besparen en sneller over te stappen naar een koolstofarme maatschappij. De rol van efficiŽnte, duurzame isolatie is hierbij cruciaal. Bij Recticel Insulation doen we alles om eigenaars van woningen en bedrijven de meest efficiŽnte, handige en duurzame oplossingen voor hun behoeften te bieden. Deze uitdaging motiveert ons om steeds te blijven innoveren.

De snelste isolatie op de markt

Comfofixģ is de eerste Ďpop-in-placeí isolatie voor hellende daken. Deze baanbrekende isolatieplaten voor renovatie- en nieuwbouwprojecten met hellende daken zijn het snelste, gebruiksvriendelijkste isolatiemateriaal in de sector. De platen worden op hun plaats geduwd en de klus is geklaard. Dankzij hun uitzonderlijke thermische prestaties is er bovendien slechts ťťn dunne laag isolatiemateriaal nodig. De isolatie past zo tussen de dakspanten, waardoor uw klant plaats bespaart onder het dak. Het unieke 'pop-in' ontwerp zorgt ervoor dat de platen op hun plaats blijven zitten zonder te boren of nieten en zonder schroeven of ander bevestigingsmaterialen. Het materiaal is schoon en veilig, dus zijn handschoenen en andere beschermende kleding niet nodig.

Omdat de oplossing in ťťn laag, op korte tijd en zonder extra bevestigingsmateriaal of gereedschap wordt geplaatst, is dit systeem erg kosteneffectief.

Die energiebesparing is overigens niet de enige manier waarop we de klimaatverandering tegengaan: het 'pop-in' systeem is ook gemaakt van gerecycleerde materialen, waardoor de afvalberg verkleint en dit product een milieuvriendelijke keuze is.

Specificaties en thermische prestaties

Specificaties en thermische prestaties Recticel Comfofix* FP = flexibele plaat

HOH: Hart Op Hart afstand tussen de spanten
RD: R waarde totale isolatie plaat (PIR + FP)
RC: R waarde van de sectie (isolatie - verlies door houten constructie)
UC: U waarde sectie + overgangsweerstanden binnen en buiten
Tot 5 dB geluidsreductie door toevoeging van de flexibele plaat (interne test Recticel)

Meer informatie? Stuur een e-mail naar recticelinsulation@recticel.com en vraag de brochure over Comfofixģ isolatie voor hellende daken aan.
Bezoek Recticel Insulation op Belgian Roof Day in Brussels Kart Expo op vrijdag 29 november 2019 (stand 80).


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo