Uw horren op maat nu online bestellen

19 januari 2016 Bron: Bouw & Wonen
Uw horren op maat nu online bestellen
Als het weer warmer wordt, houden we van de frisse buitenlucht. Het liefst zetten we ramen en deuren open om koele lucht van buiten naar binnen te laten stromen. Alleen brengt die frisse lucht dan ook dikwijls ongenode gasten naar binnen. We zitten niet te wachten op insecten als vliegen en wespen die onze rust komen verstoren en misschien wel ons voedsel besmetten.

Geen ongedierte, wel frisse lucht

De oplossing is eigenlijk heel simpel. Open uw deuren en ramen, maar zet er horren tussen. Het fijnmazige net van een hor houdt het ongedierte buiten, terwijl de frisse lucht vrij kan stromen. Omdat niet elk raam of elke deur gelijke afmetingen heeft, is het wel belangrijk dat uw horren op maat gemaakt worden.

Duurzaam maatwerk in horren

Creon kozijnen - horren op maatHorren op maat laten maken vraagt iets van u. Als u met een leverancier van horren in zee gaat, zult u de maten exact moeten doorgeven. Alleen dan bent u ervan verzekerd dat ze ook werkelijk naadloos zullen passen. Ook zult u horren willen bestellen die langer meegaan dan één of twee zomers. U wilt duurzame horren van stevig en betrouwbaar materiaal waar u nog lang profijt van zult hebben.

Duurzame horren van Creon Kozijnen

Creon Kozijnen is een betrouwbare leverancier die beschikt over het Thuiswinkel Waarborg. Zij maken onder meer kunststof of aluminium kozijnen, vloeren, deuren, schuifpuien en horren. Wat ze ook maken, het is altijd maatwerk en van een solide en duurzame kwaliteit.

Verschillende soorten horren op maat

Als u kunststof kozijnen heeft, zijn inzethorren een goede en makkelijk te hanteren optie. Door het eenvoudige klemsysteem zet u ze er gemakkelijk in. Als de zomer voorbij is, haalt u ze er eenvoudig weer uit en bergt u ze op totdat u ze weer nodig heeft.
Heeft u aluminium kozijnen, denkt u dan aan klemhorren. Met een eenvoudig klemsysteem van roestvrij staal zijn ook deze horren gemakkelijk te monteren. Voor zolderramen en draai-kiepramen kunt u ook denken aan rolhorren. En tenslotte heeft u ook veel profijt van een hordeur van Creon. Deze deur is gemaakt van een plissé stof, wat hem strak van design maakt en handig in het gebruik.

Horren op maat, een kwestie van overleg en samenwerking

Welke Horren u ook wilt, via de website van Creon Kozijnen geeft u eenvoudig de exacte maten door. Per type hor geeft Creon exact aan welke maten nodig zijn. En heeft u vragen? Neemt u gerust contact op met een van hun professionals.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo