Plisséhordeuren en klimaatverandering

27 november 2015 Bron: Bouw & Wonen
We maken ons op voor de winter. Schaatsen in het vet. Wanten, sjaal en muts liggen klaar. Maar we weten allemaal dat de klimaatverandering in volle gang is. Niet alleen kunnen we steeds minder vaak schaatsen op natuurijs, de insecten blijven ook langer leven. Met als gevolg dat de insectenpopulatie steeds verder groeit.

Een plissé hordeur van de plisséhordeurenwebshop.nl is een hele effectieve manier om deze vervelende, zoemende beestjes buiten te houden. De webshop is gespecialiseerd in het produceren en leveren van plisséhordeuren. Deze luxe deuren zijn gemaakt van hoogwaardig materiaal en kunnen tegen een stootje. De plisséhordeur blijft in elke gewenste stand staan, waardoor deze makkelijk te bedienen is. Zelf voor kinderen is de deur makkelijk te bedienen. Het geplisseerde gaas is ijzersterk. Mocht er onverhoopt iets of iemand tegen het gaas aankomen waardoor het gaas verkreukeld wordt, dan is het een kwestie van de deur een paar keer open en dicht schuiven en dan is het gaas weer in zijn oorspronkelijke vorm.

Een plisséhordeur in de winter

Een plisséhordeur is heel gemakkelijk te demonteren waardoor u de deur makkelijk kunt opslaan in de winterberging. In het voorjaar als de deuren weer opengaan klikt u de plisséhordeur weer in de steunen en is gelijk weer klaar voor gebruik. Het gaas is opgevouwen in het systeem opgeborgen. Hooguit kunt u met een borstel op de stofzuiger het gaas voorzichtig reinigen.

Plisséhordeuren en klimaatverandering

De goedkoopste en de beste

Een plisséhordeur van de plissehordeurenwebshop staat garant voor kwaliteit en de scherpste prijs. We toetsen onze prijzen wekelijks met onze concurrenten en passen ze ook telkens aan, zodat we de goedkoopste blijven. Maar wees gerust de prijs heeft niks te maken met de kwaliteit van ons product. De prijs fluctueert wel, maar de kwaliteit is altijd constant. Zelfs in het hoogseizoen voeren we nacontroles uit. Onze levertijden zijn kort; 4-6 werkdagen.

Onze klanten zijn zeer tevreden. Dat kunt u lezen bij onze beoordelingen. We werken samen met Kiyoh. Dat is een geheel onafhankelijk beoordelingsbureau. Al onze klanten krijgen een uitnodiging om ons bedrijf, service en product te beoordelen. Ons gemiddelde cijfer op dit moment is een 9 uit 101 beoordelingen, daar zijn we apetrots op!

Sla uw slag op plissehordeuwebshop.nl

In 3 gemakkelijke stappen kunt u ook in het bezit zijn van een prachtige luxe afgewerkte plisséhordeur. De eerste stap is het meten van uw deuropening. U vindt een uitgebreide meetinstructie op onze site. Bij de tweede stap voert u uw gegevens in. Bij stap 3 controleert u uw gegevens en betaalt u de deur. 4 tot 6 dagen later kunt u de op maat gemaakte deur monteren en genieten van een insectenvrij huis. Nieuw op onze webshop is dat u gebruik kunt maken van onze montageservice. Kijk voor meer informatie op www.plissehordeurenwebshop.nl.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo