De voordelen van horren

19 juni 2015 Bron: Zonnelux
Horren zijn perfect als afsluiting voor een raam of deur. Ze hebben ook nog eens vele voordelen. Zo zorgen ze voor een goede ventilatie in huis. Daarnaast heeft ongedierte een kleinere kans om binnen te komen. Een ander belangrijk voordeel is dat je geen last hebt van insecten. Ook kunnen horren op maat gemaakt worden. Dat is een voordeel dat sommige andere oplossingen niet hebben.

Ventilatie

Een eerste voordeel van een hor is ventilatie. De hor zit dan wel voor de deur of het raam, maar dat betekent niet dat je niet kunt genieten van de frisse buitenlucht. Ventilatie is een belangrijk punt. Je wilt dat jouw huis fris ruikt. Een geventileerd huis is daarnaast ook nog eens goed voor de gezondheid.

Ongedierte

Ongedierte in huis is vervelend. Vooral in de zomer staan deuren en ramen vaak open. Ongedierte maakt daar dankbaar gebruik van. Ook daar kan een hor de oplossing voor zijn. Vervelende diertjes als ratten en muizen kunnen het huis niet binnen als er een hor voor de deur of voor het raam hangt.

Insecten

Een hor kan een perfecte oplossing bieden voor insecten in huis. Die vervelende zoemende vlieg of die gemene stekende mug hebben geen kans meer om binnen te komen hierdoor. Je hebt door een hor hier geen last van en je kunt ook nog eens genieten van de frisse buitenlucht. Een ideale combinatie dus!

Op maat gemaakt

Horren kunnen op maat gemaakt worden. Zo passen ze op elk raam en op elke deur. Vooral als de ramen of deuren geen reguliere maten hebben, kan het lastig zijn om een oplossing te vinden tegen bijvoorbeeld insecten. Gelukkig is er dan te hor. Een voorbeeld van een bedrijf die deze makkelijke service aanbiedt, is Zonnelux. Dit bedrijf staat daarnaast voor klantvriendelijkheid en geeft passend advies. Ideaal als je op zoek bent naar een goede oplossing, maar het eventjes niet meer weet. Daarnaast is dit ook handig als je de oplossing al weet. Zo weet je zeker dat je een goede keuze hebt gemaakt.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Easykit
  • bouwinfo