Interieur

Met vliegenraam frisse lucht zonder vliegen en muggen

Het is alom bekend dat frisse lucht in uw woning gezond is en dat er wordt aangeraden om met een raam open te slapen. In de winter is dat niet zo’n probleem, maar in de zomer, wanneer u juist wat meer behoefte heeft aan frisse lucht, heeft u voor u het weet een aantal muggen om uw hoofd zoemen als u probeert te slapen. Maar ook als u alleen overdag wilt luchten weten vliegen en muggen uw slaapkamer te vinden om u ’s nachts lastig te vallen. Er is echter een uitstekende en diervriendelijke oplossing voor: een vliegenraam.

Een vliegenraam is voorzien van een heel fijn gaas waar geen vlieg of mug doorheen kan. Hierdoor kunnen de ramen wel open, maar blijven deze ongenode gasten buiten. De vliegenramen van Creon zijn voorzien van een handig klemsysteem. Hierdoor zijn ze heel eenvoudig zelf te plaatsen in het kozijn. Maar omdat u in de winter het vliegenraam niet nodig heeft, zijn ze net zo makkelijk weer weg te halen en op te bergen. Zo blijven ze schoon en wordt de levensduur verlengt.

Over levensduur gesproken: het frame van de vliegenramen is gemaakt van sterk aluminium dat tegen een stootje kan. Daarnaast is dit in verschillende kleuren te bestellen, zodat ook uw vliegenramen precies passen bij de uitstraling van uw woning. Het oog wil tenslotte ook wat.

De inzethor wordt aan de buitenkant in het kozijn geplaatst en is alleen geschikt voor kunststof draai- en kiepramen. Dit komt omdat deze ramen naar binnen draaien. Hierdoor heeft u geen last van een vliegenraam dat in de weg zit als u uw raam wil openen of sluiten.

Het bestellen van vliegenramen voor uw slaapkamers was nog nooit zo eenvoudig. U meet de binnenkant van uw kozijnen. Op Creon ramen vult u online de gegevens in en kiest u de gewenste kleur. Na ongeveer twee weken slaapt u weer rustig dankzij de vliegenramen in uw slaapkamerramen. Makkelijker kan bijna niet. Geniet van een heerlijk doorgelucht huis zonder vliegen en muggen.

Ook interessant