Shutters zijn niet duur en voegen waarde aan de woning toe

28 januari 2015 Bron: Sunshutters
Ga je binnenkort verhuizen of verbouwen en ben je op zoek naar een functionele en decoratieve raambekleding? Denk dan eens aan shutters. Ze zijn niet duur en vermeerderen de waarde van je woning. Doordat ze nagelvast zitten in de woning zijn ze net als een houten vloer mee te financieren in je hypotheek.

Prijzen van shutters

Vaak gehoord: shutters zijn prachtig, maar duur. Echter de prijzen van shutters zijn vaak lager dan je denkt. Ze hebben zon luxe uitstraling dat je al snel geneigd bent om te denken dat ze duur zijn en daarom voor jou niet haalbaar. Uiteraard zijn de prijzen afhankelijk van de kwaliteit de houtsoort - van de lamellen. Een goedkopere houtsoort maakt deze raambekleding in zijn totaliteit goedkoper. Met een kwalitatief maar iets goedkopere houtsoort zoals lindehout betaal je 349,- per m. Misschien in aanschaf iets duurder dan een andere raamdecoratie, maar doordat het de waarde van je woning vermeert, is het een zeer goede investering.

Meefinancieren

Financier je de raambekleding mee in je hypotheek dan verspreid je de betaling over een langere periode en sta je niet in n keer voor een grote uitgave. Ze zijn waardevermeerderend voor je woning, dat wil zeggen dat als je je huis verkoopt ze zichzelf hebben terugverdiend. Zo verhoog je je woonplezier zonder dat je bang hoeft te zijn dat je bij de verkoop met een restschuld blijft zitten.

Shutters van Sunshutters

Decoratief en functioneel

Shutters van sunshutters.nl zijn niet alleen een goede investering, ze zijn ook functioneel en decoratief. Door het draaien van de lamellen creer je telkens een andere sfeer in de woonruimte. Van een ruime en lichte ambiance met de lamellen open tot een intiemere met half gesloten lamellen. Geheel gesloten zijn de lamellen een uitstekende zonwering of een perfecte manier om de slaapkamer zo donker mogelijk te maken. Ideaal voor de kinderkamer als ze nog een middagslaapje doen.
De lamellen zijn leverbaar in verschillende kleuren en verschillende breedtes, zo is er voor elk interieur strak of rustiek een passende lamel.

Laat jezelf eens verrassen door de prijzen van shutters op sunshutters.nl en ontdek de vele mogelijkheden van deze tijdloze raambekleding.


Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo