Jasno breidt collectie uit met vouwgordijnen

11 september 2014 Bron: Jasno
In september 2014 introduceert Jasno een nieuw raambekledingsproduct in haar collectie: vouwgordijnen. De Jasno Folds worden als eerste gepresenteerd tijdens de Woonbeurs Amsterdam aan het grote publiek. Het ontwerp van de vouwgordijnen is tot stand gekomen in samenwerking met Dutch Design studio Daphna Laurens.

Vouwgordijnen in Jasno stijl

Jasno heeft samen met studio Daphna Laurens van een bestaand product een vernieuwende variant gemaakt. Uniek aan de vouwgordijnen is het materiaal, namelijk geweven papier in combinatie met opvallende houten latten. Het simpele, strakke, maar eigentijdse ontwerp is helemaal passend bij de JASNO stijl.

De collectie

De collectie bestaat uit een select aantal kleuren voor de stoffen en houten latten. De consument kan zelf een combinatie maken die past in zijn of haar eigen woonstijl. Het geweven papier geeft de vouwgordijnen een duurzame look en is zowel in lichtdoorschijnend als in dim-out variant leverbaar.

Jasno breidt collectie uit met vouwgordijnen

Dutch Design

De Folds zijn mede ontwikkeld door studio Daphna Laurens, een bekend ontwerpersduo uit Nederland dat al jaren flink aan de weg timmert in de wereld van design. Zo staan zij op grote beurzen in binnen en buitenland, waaronder de Dutch Design Week, en hebben zij al diverse design awards gewonnen.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo