Interieur

Jasno presenteert nieuwigheden op Intirio

Op Intirio in Gent presenteert JASNO komende week weer een aantal nieuwigheden aan de Nederlandse en Belgische vakbezoekers.
JASNO heeft een frame ontwikkeld waarmee shutters perfect toegepast kunnen worden bij dakramen. Ze sluiten hiermee vrijwel naadloos op het dakraam aan. Een zogenaamde jachtsluiting voorkomt dat de panelen uit zichzelf openklappen. De dakraamshutters zijn leverbaar in alle kleuren uit de JASNO-collectie. Ze zijn verkrijgbaar in een aantal veelvoorkomende maten van bekende dakraammerken zoals Velux, Fakro en Rooflite.

Nieuwe mogelijkheden met Ecowood shutters

JASNO heeft twee vernieuwingen bij de Ecowood shutters (het instapmodel) doorgevoerd:
1. Ecowood shutters kunnen sinds kort ook toegepast worden bij schuine raamvormen.
2. Daarnaast kan bij Ecowood nu ook voor de Silentview optie worden gekozen. Hierbij is het bedieningsmechanisme weggewerkt in de zijstijl van het shutterpaneel. Dit geeft de shutter een strakke look.

Cederhouten panelen

Op Intirio 2010 'in de week gelegd' bij de bezoekers en nu in de JASNO-collectie opgenomen: decoratieve panelen vervaardigd uit cederhout. Ze zijn zeer geschikt als roomdivider of als schuifdeuren voor een kastenwand. Ze bieden (gevoelsmatige) privacy, maar zorgen door het open karakter ook voor verbinding van twee ruimten. De nerfstructuur van het hout in combinatie met de bijzondere vormgeving maakt de panelen tot echte eyecatchers in een ruimte.

U vindt JASNO tijdens Intirio in hal 7, stand B-01.