Badkamers

Ultieme ontspanning op ieder moment

Ultieme ontspanning op ieder moment
Met een sauna bij u thuis bent u niet meer afhankelijk van openingstijden van een resort om van een heerlijke sauna te genieten. U kunt natuurlijk niet altijd van te voren weten wanneer u toe bent aan de ultieme ontspanning van een sauna, of u heeft niet altijd voldoende tijd om daarvoor weg te gaan. Rhodos Wellness biedt u met verschillende sauna’s de mogelijkheid om wanneer u maar wilt een sauna sessie in te plannen.

Verwarm tot wel 110 graden Celsius

Of u nou vroeg of in de ochtend of later op de avond wilt genieten van een sauna sessie, met het gemak van een thuis sauna is het allemaal mogelijk. Door middel van een saunakachel kan de sauna tot wel 110 graden Celsius worden verwarmd. Om te voorkomen dat de sauna hierbij zijn vorm verliest, wordt deze vervaardigd uit de juiste houtsoort. Hiervoor kunnen verschillende soorten hout worden gebruikt. Dankzij deze houtsoorten en de juiste saunakachel kunt u met een sauna van Rhodos Wellness van heerlijke temperaturen genieten, waarbij het bereik u de juiste variatie in temperaturen biedt. Het hout zorgt ervoor dat de levensduur van de sauna niet verkort en dat het uiterlijk van de sauna niet verloren gaat...

Compleet maken met handige accessoires

Maak uw sauna compleet met verschillende accessoires, die u helpen de ultieme sauna ervaring te creëren. Van accessoires om uw sauna te verwarmen tot extra’s voor nog meer comfort. Denk hierbij aan verschillende soorten saunkachels, klokken, en meters om uw sauna-sessie efficiënt te laten verlopen. Of aan hoofdsteunen, kussens en handdoeken voor nog meer comfort. Tevens kunt u nog meer uit uw sauna halen door geuren- of kleurentherapie toe te voegen, zodat u niet alleen ontspant maar ook lichamelijke en psychische klachten worden verzacht. Ook voor saunaverlichting kunt u bij Rhodos Wellness terecht, zodat uw sauna ook van binnenuit goed en sfeervol wordt verlicht.

Ook interessant