Gereedschap

Tweede editie van vakbeurs voor diamantboor- en zaagindustrie

Na de succesvolle eerste editie van de Boorinfo Vakdagen in het voorjaar van 2006, vindt op donderdag 29 en vrijdag 30 november 2007 de tweede editie plaats in het Euretco Expo Center in het Nederlandse Houten. O.a. eigenaren en medewerkers van betonboor- en betonzaagbedrijven, wegenbouwers, loodgieters en stratenmakers kunnen zich op de Boorinfo Vakdagen in een prettige informele ambiance laten informeren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van diamantgereedschappen, afzuig- en blaasmethoden, verankeringstechnieken, persoonlijke beschermingsmiddelen en accessoires.

Exposanten zijn zeer tevreden over het behaalde resultaat naar aanleiding van de eerste editie van de Boorinfo Vakdagen. Gezamenlijk is dan ook besloten deze specialistische beurs voor te zetten. Vanwege een aantal internationale bouwbeurzen in het voorjaar van 2007 is op verzoek van de exposanten de Boorinfo Vakdagen verschoven naar het najaar. Dezelfde beursformule wordt gehanteerd; bedrijven weten vooraf exact wat de beurskosten zijn, er is ruimte voor buitendemonstraties en lezingen, de beursorganisatie neemt zaken als catering uit handen en exposanten worden achteraf niet geconfronteerd met vervelende verrassingen. Een uitbreiding van het bezoekersprofiel vindt plaats richting de sloopbedrijven als ook van het exposantenprofiel richting de leveranciers van grondverzetmachines, graafmachines, staalscharen, betonvergruizers, grijpers etc.

Wilt u op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen in de branche? Meld u aan via de site, www.boorinfo-beurs.nl, voor de digitale nieuwsbrief Branchenieuws.com.