Verbouwen

Stopcontact met innovatieve functies zoals USB, verlichting of klapdeksel

Stopcontact met innovatieve functies zoals USB, verlichting of klapdeksel
Innovatie en de nieuwste technologieën zijn niet alleen weggelegd voor de grote bedrijven of grote apparaten. Je vindt ook innovatieve functies op een stopcontact zoals een USB-functie, een stopcontact met verlichting of een stopcontact met klapdeksel. Een stopcontact met dubbele USB-functie is natuurlijk ontzettend handig omdat we allemaal steeds meer apparaten in huis hebben die opgeladen moeten worden, zoals smartphones en tablets, maar ook speakers, koptelefoons en zelfs oordopjes.

Je bezet, als je een stopcontact met dubbele USB-functie plaatst, niet twee stopcontacten. Zo kun je, als je één of meerdere stopcontacten plaatst met dubbele USB-functie, meerdere apparaten direct opladen. De stopcontacten ofwel wandcontactdozen zoals stopcontacten steeds vaker worden genoemd zijn mooi van design en hebben een maximaal vermogen van 2,4 A per uitgang en een hoge oplaadsnelheid. Zelfs als je allebei de USB-poorten gebruikt blijft de oplaadsnelheid hoog!

Stopcontact met innovatieve functies zoals USB, verlichting of klapdeksel

Waar plaats je een stopcontact met USB-aansluiting

Voor je een stopcontact met USB-aansluiting plaatst, is het slim om eerst te kijken waar je nu je apparaten plaatst als je ze gaat opladen. Zo weet je precies wat de beste plaats is om een USB-stopcontact te plaatsen. Je hoeft, voor het plaatsen, niets weg te breken, je kunt het stopcontact gewoon omwisselen. Bij nlshop.se.com kun je stopcontacten kopen voor Systeem M en Systeem Design in verschillende kleuren en met verschillende afdekramen. Voor systeem M kan het stopcontact worden gecombineerd met afdekramen van Atelier M, M-Pure, M-Pure Decor en M-Smart. Je kunt daarbij kiezen uit de kleuren actief wit, polarwit, aluminium en antraciet. Systeem Design heeft een iets groter oppervlak dan Systeem M en kan alleen gecombineerd worden met een afdekraam van D-Life. Het stopcontact van Systeem Design is verkrijgbaar in Lotuswit, Sahara, Rvs-look, Antraciet, Campagne metallic, Nikkel metallic en Mocca metallic.

Andere innovatieve stopcontacten

Zoals hierboven al is aangegeven zijn er ook stopcontacten met verlichting of een klapdeksel. Wanneer je kinderen hebt, is het ook verstandig om een stopcontact te voorzien van kinderbeveiliging. Kies dan voor een stopcontact uit de Serie Systeem M die is voorzien van randaarde en uitgerust met een kinderbeveiliging. Daarnaast is het stopcontact voorzien van een automatisch of handmatig uit te schakelen led-verlichtingsmodule aan de onderzijde. Een stopcontact met klapdeksel uit de serie Systeem Design is uitgerust met een kinderbeveiliging en een klapdeksel. Dat maakt dat dit stopcontact spatwaterdicht en stofdicht is. Daarom is dit stopcontact ideaal voor toepassing in vochtige ruimtes zoals de badkamer, douche of bij de wasmachine.

Ook interessant