Stijlvol interieur met een marmeren salontafel

10 april 2020 Bron: Bouw & Wonen
Stijlvol interieur met een marmeren salontafel
Marmer zien we de laatste tijd veel voorbij komen en is ťcht een trend te noemen. Marmer kan werkelijk overal in het huis toegevoegd worden. Het makkelijke aan marmer is dat je het heel gemakkelijk kan combineren met andere items in het interieur. Zo komt marmer vrijwel in ieder interieur goed tot zijn recht. Wil je jouw zithoek een beetje op pimpen? Ga dan voor een marmeren salontafel. Weten waarom? Lees dan snel verder.

Marmer in de woonkamer

Maak jouw woonkamer stijlvol en ga voor een marmeren salontafel. Salontafels zijn ideaal in het interieur. Je kunt er gemakkelijk je glas drinken of afstandsbediening op kwijt. Wanneer je kiest voor een marmeren salontafel, zal dit erg mooi staan in het interieur. Je creŽert stijl en neemt een beetje luxe in huis. Het is leuk om verschillende salontafels te combineren. Combineer bijvoorbeeld jouw marmeren salontafel met een marmeren salontafel in een andere kleur of een totaal verschillende tafel. Je zult zien dat dit erg speels in de woonkamer staat, maar toch ook heel stijlvol. Met een marmeren salontafel heb je geen standaard interieur, maar een die erg stijlvol is en luxe uitstraalt. Wie wil dat nou niet?

Marmeren salontafels in iedere vorm

Wanneer je ervoor hebt gekozen een marmeren salontafel aan te schaffen, is het belangrijk dat je nagaat wat voor vorm past in jouw interieur. Marmeren salontafel zijn er, net als alle andere salontafels, in veel verschillende vormen. Tegenwoordig zien we veel ronde tafels. Een ronde tafel straalt gezelligheid uit en zorgt voor een speels effect in het interieur. Ben jij niet zo fan van ronde tafels? Ga dan voor een vierkante tafel. Deze zullen ook erg mooi staan in het interieur. Deze zal strak ogen in de woonkamer. Vierkante salontafels kan je ook erg leuk combineren. Toch opzoek naar een andere vorm? Dan kan je kiezen voor een rechthoekige salontafel. Deze zal de lijnen in het interieur versterken. Hiermee kan je jouw woonkamer nog langer of breder doen laten lijken. Er zijn heel veel verschillende soorten vormen als het gaat om salontafels. Doe van tevoren even een goede research om jouw favoriete vorm te vinden!

De voordelen van marmer

Marmer is niet alleen erg mooi om te zien, marmer heeft nog veel meer voordelen. Een groot voordeel van marmer is dat het verkrijgbaar in veel verschillende kleuren. Zo is er altijd een kleur die goed past in jouw interieur. We zien veel wit en zwart marmer, maar marmer is ook te verkrijgen in de kleuren groen, blauw, roze, rood en nog veel meer. Daarnaast is er ook nog keuze uit verschillende patronen. Zo kan je kiezen voor marmer met een heel wolkig patroon of juist voor een patroon dat wat grover oogt in het interieur. Is jouw interieur vrij rustig? Dan kan een grove marmer erg mooi en stoer staan. Met een wolkig patroon haal je wat meer rust in het interieur.

Een leven lang genieten van jouw salontafel

Het leuke aan marmer is dat je een stukje duurzaamheid in huis haalt. Marmer is een natuurproduct dat, als je het goed onderhoud, een leven lang meegaat. Het gesteente staat erom bekend dat het erg lang mee gaat mits je het goed onderhoud. Koop daarom een product dat geschikt in om marmer te reinigen en vermijd schuurmiddelen. Dit zal jouw marmer aantasten. Marmer is een kostbaar producten en daarom is het belangrijk dat je van tevoren goed nadenkt over wat je precies wil hebben. Weet je wat je wil? Dan hoef je de tafel alleen nog maar aan te schaffen en kun je een leven lang genieten van jouw marmeren salontafel!

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo