Badkamers

Stijlvol en duurzaam in de badkamer met Hansastela touchless kranen

Stijlvol en duurzaam in de badkamer met Hansastela touchless kranen
Stijlvol, slimme functionaliteit en duurzaamheid: de nieuwe Hansastela badkamer- en douchekranen stemmen een hedendaags design af op de wensen van de gebruiker. Het uitgebreide productassortiment omvat verschillende variaties die een uitzonderlijke waterbeleving verzekeren. Van een infraroodsensor die de handbeweging detecteert over een Bluetooth-verbinding tot een uniek diamantvormig watervaleffect. Hansastela werd bovendien beloond met de Red Dot Award 2021 in de categorie Product Design.

Stijlvol en duurzaam in de badkamer met Hansastela touchless kranen

Intelligente, nauwkeurige (sensor)technologie

Met de Hansastela sensorkraan kan je te veel water- en energieverbruik voortaan vaarwel zeggen en genieten van een leven lang besparen. De gepatenteerde PSD-infraroodsensor verzekert dat de handbeweging altijd nauwkeurig gedetecteerd wordt. Het water stroomt alleen wanneer het werkelijk nodig is. Hierdoor kan de consumptie met wel 50 % worden verminderd zonder in te boeten op comfort. Zodra je je handen wegtrekt, stopt de waterstroom automatisch. Verder kan je dankzij de Bluetooth-verbinding de kraan met de Hansa Connect-app verbinden om de instellingen van de kraan te bepalen en ook je verbruik te raadplegen.

Bekroond design

Daarnaast zijn de badkamerkranen ontworpen om bij elke wastafel te passen. Of je nu een vrijstaande wasbak, een ingebouwde wastafel of iets daartussenin hebt, de Hansastela-kranen bieden altijd een perfect passend model. Voor zijn sterk ontwerp met verfijnde details, won de kraan de Red Dot Award 2021 in de categorie Product Design. Het strakke ontwerp van de Hansastela en de proporties zijn geïnspireerd op geometrische vormen: een moderne en tijdloze uitstraling. Het geïntegreerde hendelontwerp zorgt bovendien voor een soepele achterkant. Ook krijg je extra bewegingsvrijheid dankzij de verticale variaties met een hoge uitloop met een klassieke hoek van 90 graden.

Stijlvol en duurzaam in de badkamer met Hansastela touchless kranen

Perfecte hygiëne en betoverende waterfunctie

Naast het moderne design zorgt het naadloze oppervlak voor een betere hygiëne en een eenvoudigere reiniging. Zo omvatten de kranen twee types beluchters – een dunnere en een bredere – die makkelijk verwijderd kunnen worden en zo nog eenvoudiger schoon te maken zijn. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over kalkaanslag. Toch nog onaangename spatten over de rand van het bassin? De hoek kan handmatig geregeld en aangepast worden aan de verhoudingen van de wastafel. Toppunt: geen enkel deel van de kraan moet worden aangeraakt voor gebruik, dus het oppervlak blijft hygiënisch schoon en langdurig vrij van virussen en bacteriën.

De bredere beluchter geeft het water bovendien een betoverende en prachtige diamantstructuur, wat vervolgens een waterval creëert. Een echte blikvanger die een vleugje natuur in de badkamer brengt. Bovendien werd die diamantvormige waterstraal ontwikkeld om een zacht effect te creëren voor de handen.

Stijlvol en duurzaam in de badkamer met Hansastela touchless kranen

3-in-1 kraan

De Hansastela is perfect afgestemd op individuele eisen en biedt drie verschillende installatiemogelijkheden. Met de temperatuurhendel aan de zijkant kies en wijzig je de watertemperatuur op flexibele wijze. Om een vooraf ingestelde temperatuur te behouden en te vermijden dat water te warm of te koud is, kan de kleine hendel aan de zijkant worden vervangen door een stop. Tot slot kan de kraan als koudwaterkraan gebruikt worden. Dit betekent dat één model drie verschillende varianten biedt en optimaal kan worden aangepast aan individuele eisen.

Stijlvol en duurzaam in de badkamer met Hansastela touchless kranen

Ook interessant