Start verkoop ‘De President’ in Vleuterweide

  NL   20 juni 2018 Bron: Ballast Nedam
Start verkoop ‘De President’ in Vleuterweide
Op donderdag 21 juni a.s. is het zover, dan start de verkoop van de 10 exclusieve gasloze koopappartementen in het project ‘De President’, gelegen in het centrum van Vleuterweide. Direct aan het water gelegen, tegen het centrum van Vleuterweide, aan de Dassenburght, wordt binnenkort het project ‘De President’ gerealiseerd. Ballast Nedam Development heeft in samenwerking met Christoph Kohl Architekten een kleinschalig appartementengebouw met tien exclusieve appartementen ontwikkeld.

'De President' vormt de laatste ontbrekende schakel tussen het succesvolle winkelcentrum en de omliggende woonwijken, waar in totaal reeds circa 900 woningen zijn ontwikkeld door Ballast Nedam Development, waar Ballast Nedam nu werkt aan de realisatie van 76 woningen en appartementen in deelprojecten Binnenhof, Stadhouders en Westpoint.

Met de keuze voor de herkenbare architectuurstijl, de toepassing van hoogwaardige appartementen en een zorgvuldige detaillering, is het gelukt het gebouw te integreren in de bestaande omgeving.

De appartementen zijn beschikbaar in twee typen en hebben een woonoppervlakte van circa 173 of circa 183 m2. De prijzen zijn vanaf € 620.000 vrij-op-naam, inclusief twee eigen parkeerplaatsen. ‘De President’ is het eerste gasloze project in Vleuterweide en met een energieprestatiecoëfficiënt (EPC) van 0,26 energiezuinig en duurzaam te noemen.

Via de website www.depresident-vleuten.nl kunnen geïnteresseerden zich inschrijven voor de woningen. De verkoopmanifestatie zal plaatsvinden op donderdag 21 juni van 17.30-19.30 uur bij Beumer Garantiemakelaars aan de Meerndijk 7 in De Meern. Het verkoopteam bestaat naast Beumer Garantiemakelaars uit Waltmann makelaars uit Utrecht.

Ballast Nedam West gaat de woningen realiseren.

Lees ook:

Verstuur
  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Loxone
  • bouwinfo