Interieur

Silestone lanceert app voor iPad en iPhone

Silestone lanceert app voor iPad en iPhone
De wereldleider in kwartsoppervlakken lanceert een nieuwe app voor de iPad en iPhone. De app brengt het merk Silestone en zijn troeven nog dichter bij design-, decoratie- en architectuurprofessionals en de consument. De Silestone app herbergt alle merkinformatie, maar ook handige toepassingen. Zo vind je er natuurlijk de productkenmerken, de verschillende kleuropties, maten en afwerkingen, maar kan je ook berekenen hoeveel vierkante meter Silestone® er nodig is voor een bepaalde keuken of badkamer.

Een uitgebreide collectie afbeeldingen van uiteenlopende keukens, badkamers en andere ruimtes laat zien hoe Silestone® perfect kan passen in een hedendaags interieur, dankzij de fraaie kleuren, helderheid, elegantie, het hoogwaardige design en de uitstekende eigenschappen, waaronder een unieke bacteriostatische bescherming.

Tot slot bevat de app bevat ook interessante tips over voedselbewaring en hygiëne in de keuken en badkamer.

Stapsgewijs zullen nieuwe functies en voorzieningen voor de gebruiker worden toegevoegd aan de app, die zowel in het Engels als Spaans beschikbaar is. De Silestone-app is ook uitgerust met een geografische plaatsbepaler waarmee men de dichtstbijzijnde dealer van de Cosentino Group kan vinden.

Ook interessant