Interieur

Fernando Alonso opent de nieuwe Cosentino showroom in België

Cosentino Group, wereldleider in de productie en distributie van werkbladen in kwarts en andere natuursteen, organiseerde gisteravond een exclusief event met Fernando Alonso in Brussel. Zowat 150 aanwezigen, waaronder klanten van Cosentino, vakpers, architecten, decorateurs en ontwerpers, woonden het evenement bij.
Alonso was de perfecte gastheer bij de opening van het vernieuwde Cosentino Center in België. In de Centers brengt Cosentino Group alle dienstverlening samen in één ruimte: de keukenbladen staan er uitgestald, er is een showroom en een tentoonstellingsruimte, evenals een trainingsruimte voor vakmensen uit de natuursteen- en decoratiesector. Het Center in Merchtem, op 15 km van Brussel, werd helemaal ingericht op maat van deze professionals. Tijdens het event kregen de aanwezigen ook een update van de nieuwigheden van het bedrijf, zoals de Nebula-serie van Silestone® en de Silestone® badkamercollectie.



Alonso toonde dat hij niet alleen op het circuit uit de voeten kan en hielp de bekende chef Jeroen De Pauw een handje bij zijn showcooking-demonstratie. Op een Silestone® Rosso Monza keukenblad uit de Sport series (een collectie geïnspireerd door de innovatie en constante drang naar verbetering in de Formule 1 én van Alonso), creëerden de tweevoudig wereldkampioen en de chef verrassende recepten op basis van Belgische chocolade.



Eduardo Martínez-Cosentino, Commercieel Directeur van Cosentino Group, was aanwezig op het event. De samenwerking tussen Silestone® en Fernando Alonso startte in 2008. Ook tijdens het huidige 2011-seizoen ondersteunt Silestone® Fernando Alonso als persoonlijk sponsor.

Ook interessant