Bedrijfsnieuws

Cosentino gaat samenwerken met Zweedse designstudio

Cosentino Group, wereldleider op het gebied van de productie en distributie van kwartsoppervlakken en andere soorten natuursteen, maakt zijn samenwerking met de internationaal bekende designstudio Form US With Love (FUWL) uit Stockholm nu officieel bekend.

Het project van de Zweedse studio, uitgevoerd in Silestone® kwarts zal voor het eerst aan het publiek getoond worden op Form Us With Friends, een door FUWL gecreëerd evenement dat plaatsvindt tijdens de Stockholm Design Week in februari 2012.

“Wij vinden dit partnership een hele eer en zijn erg enthousiast over deze samenwerking. Form Us With Love is een trio talentvolle designers en we kijken ernaar uit om het resultaat van onze samenwerking in februari 2012 te presenteren tijdens de tentoonstelling Form Us With Friends”, verklaart Vanessa Feo, Communication en Marketing Manager Europe bij Cosentino Group.

De Zweedse designstudio Form Us With Love krijgt wereldwijd lovende commentaren. De drie designers – Jonas Pettersson, John Löfgren en Petrus Palmér – zetten sinds 2005 met hun artistieke initiatieven alle gangbare opvattingen op z’n kop.
Build for Life