Sharp opent webshop voor zonne-energieoplossingen

28 juni 2017 Bron: wisse-worldcom
Sharp opent webshop voor zonne-energieoplossingen
Sharp lanceerde deze week de Sharp Energy Shop, het eerste online verkooppunt voor haar assortiment energieoplossingen. Installateurs en distributeurs kunnen hierdoor onder meer PV-panelen en batterij-oplossingen rechtstreeks bestellen bij de producent. Met het platform speelt Sharp in op de toenemende behoefte van zakelijke klanten aan online verkooppunten die over dezelfde gebruiksvriendelijkheid beschikken als consumentenwebshops.

Via de Sharp Energy Shop hebben klanten de keuze uit het volledige assortiment energieoplossingen van Sharp. Door de producten rechtstreeks bij Sharp te bestellen, zijn deze in negen van de tien gevallen direct leverbaar. Bovendien levert een bestelling in de webshop meestal prijsvoordeel op, omdat de prijs wordt gebaseerd op het aantal bestelde producten.

De klant is verzekerd van een snel en eenvoudig bestelproces, omdat de Sharp Energy Shop de bestelgeschiedenis bijhoudt. Verder kunnen klanten via het platform direct contact opnemen met het serviceteam van Sharp, waardoor ze over de after sales-ondersteuning en dienstverlening beschikken die ze van Sharp gewend zijn. Bovendien voorziet de webshop klanten van aanvullende productinformatie en andere relevante informatie, zoals eventuele aanbiedingen en acties.

Sharp opent webshop voor zonne-energieoplossingen

De Sharp Energy Shop is vanaf vandaag online te bereiken via de website. Klanten kunnen zich via de webshop registreren.

Lees ook:


  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • bouwinfo