Nieuwbouw

Renson Linarte: Unieke aankleding voor binnen en buiten in 1 uniforme stijl

Renson Linarte: Unieke aankleding voor binnen en buiten in 1 uniforme stijl
Tuin en huis staan niet langer los van elkaar. Wie bouwt of verbouwt is steeds vaker op zoek naar eenheid in ontwerp en een consequente look & feel, waarbij binnen en buiten steeds vaker in elkaar overlopen. Muren, deuren, poorten, hal of woonkamer tot zelfs gebogen wanden: Linarte maakt van elke binnen- en buitenruimte één uniform en strak geheel.

Renson Linarte
De profielen van deze verticale wandbekleding worden individueel gemonteerd, waardoor je de 3 verschillende profielen (‘Even’, ‘Block 16’ en ‘Block 30’) onderling kan combineren tot een unieke wand met verschillende schaduweffecten en een gevarieerd lijnenspel.

Renson Linarte
De houten invullingen of ledstrips en de mogelijkheid om meerdere kleuren te combineren maakt van Linarte de meest personaliseerbare, verticale wandbekleding op de markt. Naast de aankleding van je woning, is Linarte ook op het terras op zijn plaats voor wie dezelfde strakke verticale belijning daar wil doortrekken. Onder een terrasoverkapping van Renson kan de design gevelbekleding perfect geïntegreerd worden in één of meer vaste wanden in de structuur met lamellendak.

Met Linarte als gevelbekleding tegen het huis en onder de terrasoverkapping, zou het trouwens zonde zijn om voor een tuinmuurtje of vrijstaande wand in de tuin niet dezelfde verticale lijn door te trekken. Dankzij de montage met individuele profielen, kan je je creativiteit echt de vrije loop laten en zelfs gebogen elementen op dezelfde manier bekleden. Uiteraard heb je ook hier de keuze om in te vullen met leds en/of houten inserts.

Renson Linarte
Duurzaamheid en kwaliteit staat ook bij Linarte hoog aangeschreven. Want met de zoektocht naar een uniforme look gaat steeds vaker ook de uitdrukkelijke vraag naar duurzame producten en grondstoffen gepaard die het liefst zo weinig mogelijk zorg en onderhoud nodig hebben.

Meer informatie vind je op de Renson Linarte-pagina

Ook interessant