Kachels & open haarden

Regel je kachel vanop afstand met je smartphone

Regel je kachel vanop afstand met je smartphone
Met de HWAM-kachels bewijst het Deense familiebedrijf nog maar eens dat het een primus is in het ontwerpen van kachels. De stijlvolle en milieuvriendelijke HWAM-kachels passen haast overal in je huis en bevorderen de gezellige sfeer doordat je vanuit meerdere perspectieven kan genieten van het vuur. Wat deze kachels zo bijzonder maakt? Je kan ze regelen vanop een afstand met je smartphone.

Zuiver geweten dankzij Autopilot IHS

Hoe werkt het? Met de Autopilot IHS beslis je welke temperatuur de kachel afgeeft. Keer je huiswaarts na een dag werken? Via de applicatie regel jij de warmte zodat je thuiskomt in een warme living. Is het tijd om meer hout toe te voegen? Dan ontvang je simpelweg een berichtje op je smartphone.

Al de HWAM-houtkachels hebben een zuiver geweten. Zo bevatten ze Autopilot IHS-technieken die zorgen voor een optimale benutting van het hout. De Autopilot IHS regelt namelijk de luchtinlaat elektronisch en verdeelt deze optimaal via een intelligente regeling. Deze nieuwe techniek biedt tot 50% meer warmte met dezelfde hoeveelheid hout op een milieuvriendelijke manier ten opzichte van kachels zonder deze functie.

Regel je hwam-kachel vanop afstand met je smartphone

Prijs kachels: vanaf 2495 euro
Meerprijs IHS-systeem: 900 euro

Ook interessant