Domotica

Met een druk op de knop een veilig huis

Met een druk op de knop een veilig huis
Stel je voor; jij, jouw partner en kinderen liggen in bed en je hoort buiten een verdacht geluid. Wat doe je dan? Vanuit de slaapkamer schakel je met één druk op de knop alle (tuin) verlichting aan. Weg paniek en weg eventuele ongewenste bezoekers. Jij kunt weer rustig gaan slapen en jouw partner en kinderen hebben niks gemerkt. Met een druk op de knop een veilig huis, dat geeft een veilig gevoel.

Alarm en verlichting schakelen

Door de alarminstallatie te koppelen aan de slimme MasterWall BOB-in installatie, gaat niet alleen het alarm af. Ook de verlichting in en om het huis gaat aan. Deuren kunnen op of van het slot gaan. En je krijgt een melding op je smartphone. Camerabeelden worden opgeslagen en hulpdiensten opgeroepen.

Ook bij uw afwezigheid een veilig huis

Ook als jullie op reis zijn, wil je dat het huis veilig blijft. Een veilig huis houdt immers niet op bij jouw afwezigheid. Dankzij de aanwezigheidssimulatie merkt niemand dat jullie niet thuis zijn. Zo gaan de rolluiken bijvoorbeeld ’s ochtends automatisch omhoog en ’s avonds weer omlaag. En de verlichting af en toe aan en weer uit, steeds op een ander tijdstip. Jouw huis doet net alsof jullie er toch zijn. Zo ga je dus met een gerust hart op reis!

Met een druk op de knop een veilig huis

Ook interessant