Decoratie

Raamdecoratie: duurzaam, knap en nog zo sfeervol

Raamdecoratie: duurzaam, knap en nog zo sfeervol
Be.raamdecoratie.com
Raamdecoratie brengt ambiance. Het domein van raamdecoratie is uitgebreid en verenigt kennis en vakmanschap. Het gamma is breed en uitgebreid en ook de automatisering raakt steevast ingeburgerd. Uw raamdecorateur is een geestdriftige professional, gek op zijn vak en gek op zijn klanten. Welkom in de wijde wereld van licht en sfeer, van ervaring en onmiddellijke beleving.

Heeft u een kamer met een dakraam? Dan hoort daar een mooi rolgordijn bij. Het straalt sfeer uit, waardoor uw interieur mooier en sterker uit de verf komt. Daarnaast is het natuurlijk ook functioneel. Zo zijn rolgordijnen voor dakramen volledig verduisterend en warmtereflecterend. In deze tijd van hoge energieprijzen zeker welkom. Ze worden doorgaans geleverd met een gesloten cassette aan de bovenkant en speciale zijprofielen. Zelf monteren? Dat is in slechts enkele stappen geklaard.

Toffe rolgordijnen

Rolgordijnen! Ze zijn populair omwille van hun ruime inzetbaarheid en de vele maten, kleuren en soorten die beschikbaar zijn. Een weelderige markt. U wilt sfeer in uw woonkamer of verduistering van de slaapkamer? Met een rolgordijn vindt u altijd wat u zoekt.

Raamdecoratie: duurzaam, knap en nog zo sfeervol
Be.raamdecoratie.com

J’aime plissé

En wat denkt u van plisségordijnen? Plisségordijnen zijn leuke sfeerbrengers. Ze bestaan in allerhande uitvoeringen, modellen, kleuren en materialen. Elk type raam is er vatbaar voor. Hoe installeren? En waar moeten u op letten? Plisségordijnen bestaan uit plooistoffen, geplaatst tussen een boven en onderprofiel. Door de Z-structuur van de stoffen filteren ze het licht en weren ze tegelijkertijd hinderlijke zonnewarmte. Ze worden op maat gemaakt voor elke raamvorm, ook buitenissige vormen zoals cirkels en vijfhoeken. Bovendien kunnen ze op verschillende manieren worden geopend: van boven naar beneden, van beneden naar boven, of een combinatie van beide. J’aime plissé.

Verticaal lichtplezier

Lamellen nog zo’n uitgebreid gamma. Ze zijn verkrijgbaar in vele materialen en breedtes, verkrijgbaar zowel in stoffen als pvc-varianten. Stoffen lamellen houden minder licht tegen dan pvc-lamellen. Verticale lamellen zijn ideaal voor het regelen van lichtinval en sturen privacy aan. Verticale lamellen zijn eenvoudig opzij te schuiven, in een handomdraai creëert u een volledig open raam en geniet u van het daglicht. Zoekt u een voordelige én praktische oplossing? Wij hebben een tip achter de hand: surf eens naar Be.raamdecoratie.com. Een nieuwe wereld opent zich voor u.

Ook interessant