Houten jaloezieŽn stijlvol, sfeervol ťn praktisch

31 augustus 2016 Bron: Bouw & Wonen
Houten jaloezieŽn stijlvol, sfeervol ťn praktisch
JaloezieŽn zijn de ideale raamdecoratie voor elke woon- of werkruimte. Hout is hiervoor een prachtig basismateriaal omdat het multifunctioneel in gebruik is en veelzijdig in stijl.
Hout is een prachtig natuurlijk materiaal wat bovendien sterk en duurzaam is. Door de diverse gebruiksmogelijkheden past het in vrijwel iedere interieurstijl. Donkere houten jaloezieŽn in de kleuren Ďcharcoalí of Ďashí accentueren bijvoorbeeld een landelijk ingerichte keuken. Een modern kantoorinterieur wordt afgemaakt met een paar stijlvolle lichthouten jaloezieŽn in de kleuren Ďduneí of Ďsandí. En een woonkamer met klassieke uitstraling ziet er sfeervol uit met houten jaloezieŽn in passende kleuren zoals Ďdark walnutí of Ďred mahonií. Bij creon-raamdecoratie.nl vindt u de jaloezieŽn die passen bij uw stijl. U kunt kiezen voor jaloezieŽn met een hout structuur. De hout structuur brengt zo een natuurlijke sfeer in uw interieur. Maar egaal geverfde houten jaloezieŽn zijn natuurlijk ook een mooie optie. U hebt bovendien een ruime keuze in kleuren. Een neutrale kleur is makkelijk te combineren en brengt rust in het interieur. Een opvallende felle kleur kan juist weer een prachtige eyecatcher zijn. Door de vele variatiemogelijkheden passen jaloezieŽn zo bij ieder interieur.

Houten jaloezieŽn voor comfort

Naast het gegeven dat houten jaloezieŽn een mooie toevoeging aan uw interieurstijl zijn, heeft het ook een meerwaarde voor uw woon- of werkcomfort. De jaloezieŽn zorgen voor verkoeling en schaduw wanneer het warm en zonnig is. Wanneer het koud is, zorgen jaloezieŽn voor een extra beschermlaag die de kou buiten houdt. Gesloten laat het bijna geen licht door, wat de jaloezieŽn ideaal maakt om een ruimte te verduisteren. Halfgesloten zorgt deze raamdecoratie voor een gevoel van privacy en voorkomt inkijk, terwijl u wel een open kijk naar buiten toe hebt.

Snel en eenvoudig besteld

Creon Raamdecoratie nodigt u daarom graag uit om op de site de stijlmogelijkheden van houten jaloezieŽn voor uw interieur te ontdekken.
Via Creon Raamdecoratie bestelt u makkelijk en snel de houten jaloezieŽn die passen bij uw interieur. Met het handige bestelsysteem weet u meteen wat de prijs en de mogelijkheden zijn. Een bestelling is binnen een paar klikken gemaakt en wordt snel bij u thuis geleverd.
Zo geniet u snel van uw op maatgemaakte houten jaloezieŽn.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo