Binnenafwerking

Houten jaloezieën stijlvol, sfeervol én praktisch

Houten jaloezieën stijlvol, sfeervol én praktisch
Jaloezieën zijn de ideale raamdecoratie voor elke woon- of werkruimte. Hout is hiervoor een prachtig basismateriaal omdat het multifunctioneel in gebruik is en veelzijdig in stijl.
Hout is een prachtig natuurlijk materiaal wat bovendien sterk en duurzaam is. Door de diverse gebruiksmogelijkheden past het in vrijwel iedere interieurstijl. Donkere houten jaloezieën in de kleuren ‘charcoal’ of ‘ash’ accentueren bijvoorbeeld een landelijk ingerichte keuken. Een modern kantoorinterieur wordt afgemaakt met een paar stijlvolle lichthouten jaloezieën in de kleuren ‘dune’ of ‘sand’. En een woonkamer met klassieke uitstraling ziet er sfeervol uit met houten jaloezieën in passende kleuren zoals ‘dark walnut’ of ‘red mahoni’. Bij creon-raamdecoratie.nl vindt u de jaloezieën die passen bij uw stijl. U kunt kiezen voor jaloezieën met een hout structuur. De hout structuur brengt zo een natuurlijke sfeer in uw interieur. Maar egaal geverfde houten jaloezieën zijn natuurlijk ook een mooie optie. U hebt bovendien een ruime keuze in kleuren. Een neutrale kleur is makkelijk te combineren en brengt rust in het interieur. Een opvallende felle kleur kan juist weer een prachtige eyecatcher zijn. Door de vele variatiemogelijkheden passen jaloezieën zo bij ieder interieur.

Houten jaloezieën voor comfort

Naast het gegeven dat houten jaloezieën een mooie toevoeging aan uw interieurstijl zijn, heeft het ook een meerwaarde voor uw woon- of werkcomfort. De jaloezieën zorgen voor verkoeling en schaduw wanneer het warm en zonnig is. Wanneer het koud is, zorgen jaloezieën voor een extra beschermlaag die de kou buiten houdt. Gesloten laat het bijna geen licht door, wat de jaloezieën ideaal maakt om een ruimte te verduisteren. Halfgesloten zorgt deze raamdecoratie voor een gevoel van privacy en voorkomt inkijk, terwijl u wel een open kijk naar buiten toe hebt.

Snel en eenvoudig besteld

Creon Raamdecoratie nodigt u daarom graag uit om op de site de stijlmogelijkheden van houten jaloezieën voor uw interieur te ontdekken.
Via Creon Raamdecoratie bestelt u makkelijk en snel de houten jaloezieën die passen bij uw interieur. Met het handige bestelsysteem weet u meteen wat de prijs en de mogelijkheden zijn. Een bestelling is binnen een paar klikken gemaakt en wordt snel bij u thuis geleverd.
Zo geniet u snel van uw op maatgemaakte houten jaloezieën.

Ook interessant