Nieuwbouw

Perfecte afwerking tot in het kleinste detail

Perfecte afwerking tot in het kleinste detail
Nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck
Trendy of tijdloos? Geraffineerd of strak? Karaktervol of sober? Met een donkere gevelbekleding kan je alle kanten uit en zit je altijd goed. Een beetje zoals een ‘little black dress’ dus, of een donker kostuum. Al zijn ook die pas helemaal ideaal als ze je als gegoten zitten, met oog voor detail zijn afgewerkt, en met de juiste accessoires worden gecombineerd. Dat dit eveneens voor je woning geldt, heeft Belgisch marktleider in bouwoplossingen Deceuninck volkomen begrepen. Want zijn nieuwe gevelplanken Premium Vlak (P 2730), beschikbaar in 4 donkere kleuren, zijn niet alleen perfect vlakliggend. Ze worden ook onzichtbaar aaneengevoegd dankzij het discrete koppelstuk dat Deceuninck voor dit nieuwe gevelbekledingssyteem heeft ontwikkeld. Bovendien worden ze geleverd met alle nodige afwerkings- en ventilatieprofielen in identiek dezelfde look & feel als de planken zelf.

Stijlvol visitekaartje

Niets is zo bepalend voor het uitzicht van je woning als je gevel. Dat uitzicht bepaalt ook voor een groot deel de waarde van je woning als je die later wil verkopen. Je kiest dan ook best voor een gevel die een visitekaartje vormt voor je persoonlijke smaak, en daarenboven in de toekomst tijdloos mooi zal blijven.

Met de nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck (P 2730) maak je alvast de juiste keuze. De planken zijn beschikbaar in 4 donkere tinten – ‘Alux DB 703’, ‘Alux antraciet’, ‘Antracietgrijs’ en ‘Grijze eik’ –, waardoor je niet enkel perfect inspeelt op de huidige trend van donkere gevelkleuren. Je maakt ook een veilige keuze voor de toekomst, want ‘het nieuwe zwart’ zal altijd donker zijn.

Ook de vlakke vorm en het strakke lijnenspel dat je met de 20 cm hoge gevelplanken kan creëren, vallen in de smaak bij liefhebbers van tijdloze klasse, evenals de andere vernuftigheden die Deceuninck ontwikkelde om van zijn nieuwste gevelsysteem het meest esthetische ooit te maken. Dankzij het door Deceuninck specifiek ontworpen koppelstuk is de voeg tussen twee horizontaal aaneensluitende gevelbekledingsprofielen zo goed als onzichtbaar. Voor een perfecte afwerking voorziet Deceuninck een ruim assortiment afwerkings- en ventilatieprofielen die beschikbaar zijn in exact dezelfde kleur en textuur als de gevelplanken zelf.

Nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck

Topprestaties op functioneel vlak

De nieuwe gevelbekleding Premium Vlak van Deceuninck geeft je woning niet enkel op esthetisch maar ook op energetisch vlak een blijvende meerwaarde. En ook op functioneel vlak scoren de planken het maximum aan punten.

In de eerste plaats onderscheiden de pvc-gevelbekledingsprofielen van Deceuninck zich door hun plaatsings- en onderhoudsgemak. De montage gebeurt snel en eenvoudig op een achterliggende draagstructuur. Een standaard houten vakwerk volstaat hiervoor. De gevel verven is niet nodig, zelfs niet na vele jaren. Dankzij de unieke kleurprocedés waarom Deceuninck bekend staat, blijft de gevel uiterst kleurvast en uv-bestendig.

Andere uitgesproken voordelen van gevelplanken van Deceuninck zijn de beperkte dikte en het feit dat de nieuwe Deceuninck vlakke gevelbekledingsprofielen, voorzien van een harde pvc-toplaag met een kern van gerecycleerd pvc, licht zijn in gewicht, maar toch opvallend robuust. Dit zorgt ervoor dat de nieuwe vlakke gevelplank zowel gebruikt kan worden als duurzame finale afwerkingslaag of, gecombineerd met de meest uiteenlopende isolatiematerialen en isolatiediktes, als geventileerde voorzetgevel deel kan uitmaken van een totaalisolatieconcept, waardoor je in aanmerking komt voor premies.

Vraag je gratis staal !

Om vooraf te kunnen zien hoe goed de nieuwe vlakke gevelbekleding Premium Vlak 200 (P 2730) bij je woning past, beschikt Deceuninck over een uitgebreide stalenbibliotheek die je kan opvragen via www.deceuninck.be. Ook voor een gratis plaatsingsofferte, een verdeler bij jou in de buurt en documentatie kan je terecht op www.deceuninck.be.