Paintfactory opent op 8 december nieuwe verfwinkel in Hasselt

  BE   24 november 2017 Bron: Bouw & Wonen
Paintfactory opent op 8 december nieuwe verfwinkel in Hasselt
Vrijdag 8 december opent Paintfactory een vierde verfwinkel in Hasselt. Het nieuwe verkooppunt bevindt zich in de Genkersteenweg, een drukke invalsweg waar de klant zich gemakkelijk kan bedienen. Na Gent, Antwerpen en Brugge zal Paintfactory voortaan ook vertegenwoordigd zijn in de provincie Limburg. Paintfactory is het winkelconcept van verffabrikant BEVEPE uit Brugge en werd in 2009 gentroduceerd met de oprichting van een eerste winkel in Gent. Ondertussen volgde in 2012 een winkel in Antwerpen (Wommelgem) en een nieuwbouw voor de winkel in Brugge in 2015.

Kwaliteitsverf aan fabrieksprijzen

Zowel de doe-het-zelver als de professionele schilder kunnen in de Paintfactory-winkels terecht voor verf en alle toebehoren van een professionele kwaliteit aan fabrieksprijzen. Daarbij staan kleur en beleving steeds centraal. In elke winkel, net zoals in Hasselt, is de showroom opgebouwd met presentatiewanden vol kleur, inspiratie en leuke ideen. Ook de vertrouwde non-paint merken zoals Sia, Kip, Hookedonwalls en Orac zijn aanwezig. Voeg daar nog een snelle bediening en ervaren kleur-, stijl en technisch advies aan toe en dat vat het no-nonsense winkelconcept van Paintfactory helemaal samen.

Locatie Hasselt evidente keuze

De nieuwe verfwinkel in Hasselt past in de toekomststrategie van Paintfactory waarbij ze vertegenwoordigd willen zijn in elke provinciehoofdstad.
We merkten dat heel wat Limburgers al klant zijn in onze winkel in Antwerpen en zelfs in Gent, vertelt CEO Yves Op de Beeck. Ook onze salesverantwoordelijke in deze regio erkent de vraag naar onze verf, waardoor de keuze snel gemaakt was om in Hasselt op zoek te gaan naar een geschikt pand. Bovendien is een Limburger heel prijsbewust, wat helemaal aansluit bij onze visie.

Het winkelteam

De winkel bevindt zich langs de Genkersteenweg in Hasselt en is dus vlot bereikbaar. Bovendien is er voldoende parkeergelegenheid voor de deur waardoor de klanten er heel makkelijk hun verfinkopen kunnen doen. De nieuwe winkelverantwoordelijke, Gwen Timmers, zal de klanten verwelkomen en hen wegwijs maken in de winkel. Gwen is schilder van opleiding en heeft de kennis en ervaring om het ganse winkelgebeuren in goede banen te leiden. Hij wordt bijgestaan door Stijn Simons, die al lang actief is in de verfsector, en vooral de weg zal opgaan om professionele klanten te bezoeken en zijn vakkennis aan te wenden bij verschillende projecten.

Het openingsweekend

Tijdens het openingsweekend van 8 en 9 december is iedereen welkom in de nieuwe winkel en worden de klanten verwend met een hapje en een drankje!

Praktisch:

Paintfactory Hasselt
Genkersteenweg 80A
3500 Hasselt

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo