Gloednieuw service center voor Boca-Paint in Brugge

  BE   2 april 2015 Bron: Boca-Paint
Op 1 april is Boca-Paint naar een totaal vernieuwd service center in Brugge verhuisd. Het nieuwe gebouw, gelegen aan de Vaartstraat 71 in Brugge, is vooral gericht op de professionele vakman uit de regio. We bedienen er schilders en schildersbedrijven in een straal van 25 km rond Brugge, van Zeebrugge tot Knokke en van Oostkamp tot Ruddervoorde. Door de keuze van een nieuwe vestiging is meteen ook gekozen voor een betere visibiliteit met meer parkeergelegenheid rondom het service center. De oppervlakte van het nieuwe service center bedraagt iets meer dan 1000 vierkante meter en bestaat uit een ruime toonzaal, stockruimte met ophaalsas en opleidingslokalen. Boca-Paint wil zich in de streek positioneren als groothandel voor verf die dicht bij haar klanten staat en die een uitgebreid assortiment van kwalitatieve producten tegen sterke prijzen aanbiedt.

Decoratieruimtes geven een meerwaarde voor de vakman.

Het vroegere pand, gelegen aan de Pathoekeweg, werd te klein om het volledige assortiment van Boca-Paint voor te stellen. In het nieuwe service center is gekozen voor een nieuw concept waarbij naast verf en toebehoren ook de nadruk ligt op alles wat interieurdecoratie betreft.
Mooi ingerichte decoratieruimtes die aangekleed zijn met oa. trendy behangpapier en de nieuwste vloerbekleding geven de vakman de kans om zijn klanten uit te nodigen naar de toonzaal om inspiratie op te doen.

Gloednieuw service center voor Boca-Paint in Brugge

Partner voor de vakman die blijft investeren in opleidingen.

Boca-Paint beschikt over een ervaren en geschoold team met ruime productkennis. Uit een recente bevraging bij onze klanten blijkt dat er nood is aan permanente opleidingen en bijkomende ondersteuning. Naast een ruime toonzaal beschikt het nieuwe service center nu ook over opleidingsruimtes die we gebruiken voor onze vakgerichte opleidingen en info-avonden.

„We willen vooral een lokale groothandel zijn die deskundig advies verleent aan professionele klanten”, aldus zaakvoerder Peter Bouckaert.” We blijven geloven in de kracht van fysieke aanwezigheid dichtbij de klant en de lokale bereikbaarheid.”

Naast het nieuwe service center in Brugge heeft Boca-Paint nog vestigingen in Roeselare, Oudenaarde en Ieper.

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo