Nieuw gezondheids-, sport- en recreatiecentrum in Antwerpen

  BE   2 april 2015 Bron: David Lloyd
David Lloyd Leisure, de belangrijkste gezondheids-, sport- en recreatie groep van Europa, gaat in Antwerpen zijn tweede club in BelgiŽ openen. Het gaat om een investering van 13 miljoen euro levert 70 nieuwe banen op. De geplande opening in Edegem is in het voorjaar van 2016. David Lloyd Ter Elst biedt het hele gezin ongeŽvenaarde faciliteiten, diensten en programmaís, zodat iedereen zijn of haar gezondheids- en fitnessdoelen kan bereiken.

Bouwbedrijf Pellikaan, met vestigingen in BelgiŽ, gaat later deze maand starten met het werkzaamheden aan de nieuwe faciliteiten. De bestaande tennis- en gezondheidsclubs, voorheen onderdeel van het Ter Elst Hotel en Congrescentrum, zijn nu officieel afgesplitst, waardoor David Lloyd Leisure nu in staat is gesteld om een nieuwe, moderne health en racketclub te bouwen.

David Lloyd Ter Elst is de eerste club die opengaat in een reeks nieuwe clubopeningen in Europa en zal de 93e club in onze groep zijn, de 11e op het vaste land van Europa en de 2e in BelgiŽ naast de club in Brussel welke 10 jaar geleden is geopend.

Nieuw gezondheids-, sport- en recreatiecentrum in Antwerpen

De nieuwe club is 5.100 m≤ groot en heeft uitgebreide tennis- en sportfaciliteiten, een moderne fitnessruimte met de nieuwste apparatuur en een speciale ruimte met activiteiten voor kinderen.

Er zijn vier binnen- en vier buitentennisbanen, waarmee we families de beste tennisfaciliteiten, -programma's en expertise in de regio kunnen aanbieden. De club is aangesloten bij de Vlaamse Tennisvereniging (VTV) en zal tevens Tennis All Stars, het exclusieve junior coaching programma van David Lloyd Leisure, aanbieden aan kinderen van 3 tot 11 jaar. Ook voor volwassenen hebben we toegewijde gediplomeerde trainers die tennisles geven.

De club zal zowel binnen als buiten verwarmde zwembaden bieden met een grote reeks aan activiteiten, zoals aquarobics, speciale tijden om met het gezin te kunnen zwemmen, maar ook tijden exclusief voor volwassen om te zwemmen. Het Swim All Stars programma van David Lloyd Leisure is speciaal voor kinderen en zal worden gegeven door een team van gekwalificeerde trainers. Dit programma is geschikt voor alle niveaus - van beginners tot gevorderden.

Een belangrijk kenmerk van de club wordt de fitnessruimte van maar liefst 600 m≤, die onderdak geeft aan het bijzondere fitnessconcept van David Lloyd Leisure met onder andere de nieuwste technologieŽn gecombineerd met de allerbeste apparatuur.

Nieuw gezondheids-, sport- en recreatiecentrum in Antwerpen

Stťphane Ruttť, General Manager van David Lloyd Leisure in BelgiŽ, zegt het volgende: "We zijn erg enthousiast over deze investering in Antwerpen. Het zal de stad voorzien van een fantastische club met ongeŽvenaarde faciliteiten, diensten, programma's en expertise voor alle leden om hun doelen met betrekking tot hun gezondheid en conditie te bereiken. Het is ons doel om van elk bezoek aan de club een geweldige ervaring te maken. Of u nu komt voor een training in de vroege ochtend, uw tennisvaardigheden komt verbeteren, tijdens de lunch een duik neemt in het zwembad of bijpraat met vrienden, David Lloyd Ter Elst zal er naar streven een integraal onderdeel in het leven van de leden te worden. Zo willen we voldoen aan elke behoefte die onze leden hebben met betrekking tot gezondheid, sport en vrije tijd."

Hij voegt daar nog aan toe: ďWe zijn er ook trots op dat we de economie van de stad steunen door 70 tot 80 vol- en deeltijdbanen te creŽren. Ik kijk dan ook uit naar de voortzetting van de ontwikkeling van onze relatie met de lokale gemeenschap in de komende maanden.Ē

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo