Bedrijfsnieuws

Paintfactory opent nieuwe winkel in Roeselare

Paintfactory opent nieuwe winkel in Roeselare
Paintfactory, bekend om zijn toegankelijke verfproducten en expertadvies, kondigt met trots de opening aan van zijn nieuwste filiaal aan de Brugsesteenweg in Roeselare. Deze winkel is ontworpen als een centrum voor innovatie en creativiteit, en biedt niet alleen hoogwaardige Belgische verfproducten en schildertoebehoren, maar ook inspirerende workshops voor zowel professionals als doe-het-zelvers.

Innovatie en duurzaamheid staan centraal bij Paintfactory

De nieuwe locatie in Roeselare herbergt de 'Studio', een innovatieve zone waar klanten kennismaken met de nieuwste duurzame verfproducten zoals BRUUT, TERRA, en kalkverf. Deze producten, ontwikkeld met focus op milieu en betaalbaarheid, verhogen de esthetische waarde van elk interieur of exterieur. De R&D-afdeling van Paintfactory is voortdurend bezig met het ontwikkelen en testen van nieuwe texturen en formules die vaak worden gedeeld met het publiek, nog voordat ze commercieel beschikbaar zijn.

Een opmerkelijk project in de Roeselare winkel is een geavanceerde kleurtintmachine. Dit laboproject, ontwikkeld in samenwerking met Jennifer van het R&D-team, maakt gebruik van de baanbrekende 'Pearls' technologie. Dit volumetrische doseersysteem zorgt niet alleen voor een perfecte kleurconsistentie, maar is ook bijzonder milieuvriendelijk.

Paintfactory opent nieuwe winkel in Roeselare

Lokale creativiteit van VTI Roeselare in de schijnwerpers

Paintfactory's samenwerking met het VTI Roeselare toont de toewijding aan de lokale gemeenschap. Studenten van de derde graad zullen een artistieke interpretatie van het Paintfactory-logo creëren, die bij de winkel tentoongesteld zal worden. Dit project onderstreept de verbinding met de lokale jeugd en educatieve instellingen en de inzet voor het milieu, aangezien alle verfresten door de studenten gebruikt zullen worden voor verdere artistieke projecten.

Een visueel spektakel op wielen met Roeselaars kunstenaar

In de weken na de opening zal de lokale kunstenaar en animator Stan Lievens de standaard witte leveringswagen van Paintfactory transformeren in een rijdend kunstwerk. Deze levendige metamorfose versterkt de visuele identiteit van Paintfactory in de straten van Roeselare en daarbuiten.

Paintfactory opent nieuwe winkel in Roeselare

"Paintfactory staat voor eerlijkheid, deskundigheid, creativiteit en toegankelijkheid," zegt Jennifer, zelf schilder, die de leiding zal hebben over Paintfactory Roeselare. "Deze waarden vind je terug in elke hoek van onze nieuwe winkel. We streven ernaar een warme en gastvrije omgeving te creëren waar iedereen zich thuis voelt en vol vertrouwen aan zijn/haar verfproject kan beginnen."


Paintfactory opent nieuwe winkel in Roeselare
Foto: Jennifer Lepère van Paintfactory Roeselare

Praktische informatie

  • Locatie: Oude Diksmuidsestraat 2 - 8800 Roeselare (aan de Brugsesteenweg)
  • Openingsuren: Maandag tot vrijdag van 8u30 tot 12u en van 13u tot 17u30; zaterdag van 10u tot 12u en van 13u tot 16u
  • feestelijke opening op vrijdag 31 mei 2024 van 16u00 tot 19u00

Ook interessant