Niva ventilo-convector combineert snelle en zuinige werking met strak desig

8 juni 2018 Bron: Vasco
Niva ventilo-convector combineert snelle en zuinige werking met strak desig
Elk seizoen in een handomdraai de ideale temperatuur in je slaapkamer? Vasco maakt het waar met de trendsettende Niva ventilo-convector, een gebruiksvriendelijke 2-in-1-oplossing die zowel kan verwarmen als koelen. Snel, energiezuinig, fluisterstilÖ en in alle elegantie. De warmtewisselaar met ingebouwde ventilator past overal in huis ťn laat zich perfect combineren met een warmtepomp.

Snel & energiezuinig

Als trendsetter in verwarmings- en ventilatieoplossingen tekent Vasco voor het ideale binnenklimaat bij je thuis, het hele jaar rond. Met de nieuwe Niva ventilo-convector biedt de designspecialist meteen ook een antwoord op de toenemende vraag naar koeling.

Doordat de ingebouwde ventilator koude en warme lucht in de kamer brengt, zorgt de Niva ventilo-convector voor een uiterst snelle temperatuurregeling. In geen tijd verwarmt het toestel een kamer van 18įC tot 22įC of koelt het een ruimte van 28įC naar 24įC. De ventilo-convector heeft zijn nut in het hele huis, maar net door zijn reactiesnelheid is hij geknipt voor gebruik in slaapkamers.
De Niva ventilo-convector werkt ook op lage watertemperaturen en leent zich perfect in combinatie met een warmtepomp, voor energiezuinig verwarmen en koelen. De temperatuurregeling gebeurt heel eenvoudig via een intuÔtieve bediening op het touch display.

Vasco koelt en warmt met elk seizoen mee

Fluisterstil & sfeervol

Kiezen voor stand 1, 2 of 3 van de ventilator is verleden tijd. De Niva ventilo-convector staat voor een vooruitstrevende en fluisterstille klimaatregeling. Daarbij draait het toestel automatisch op een lager niveau naarmate het toerental van de ventilator zakt, in functie van het temperatuurverschil. Is de gevraagde temperatuur bijna bereikt, dan draait de ventilator op een geruisloos geluidsniveau verder. Het resultaat: supersnel comfort zonder de minste geluidshinder.

De ventilo-convector werkt niet alleen stil, snel en efficiŽnt. De uiterst dunne vormgeving van de strakke voorplaat creŽert een elegant Ďzwevendí effect voor de muur. Het gestileerde Niva-design geeft zo extra cachet aan je interieur. Daarbij is elk stukje techniek onzichtbaar weggewerkt en kan je zelfs het frontpaneel schilderen in de kleur van je muren, zodat de ventilo-convector helemaal opgaat in je interieur. Zo geeft Vasco de concurrentie op heel wat vlakken het nakijken

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo