Verwarming & Sanitair

Regel je binnenklimaat met een app

Regel je binnenklimaat met een app
De verwarming in de badkamer aanzetten als je mountainbiketocht er bijna op zit? Of de slaapkamers nog even verluchten voor je thuiskomt? Met Climate Control van Vasco regel je je binnenklimaat in een handomdraai, wanneer je wilt of waar je ook bent. De app is niet alleen gebruiksvriendelijk maar ook energie-efficiënt. Zo houdt het systeem rekening met je persoonlijke instellingen én de weersomstandigheden.

Sinds jaar en dag zet Vasco in op design, comfort en gebruiksgemak. De lancering van Vasco Climate Control bewijst dat opnieuw: een cloud-gestuurde app waarmee je het volledige binnenklimaat van je woning regelt, met je smartphone of tablet. Want zowel radiatoren en vloerverwarming als ventilatie zijn via een draadloze interface met het internet verbonden. Zo kan je altijd en overal inloggen en de luchtverversing of optimale temperatuur regelen, ruimte per ruimte in huis.

Vasco Climate Control kan maximaal 8 afzonderlijke zones in huis aansturen. De slimme klimaatregeling laat toe om volgens een vooraf ingesteld dagschema te werken, met telkens de gewenste comforttemperatuur en ventilatiestand per ruimte. Het systeem telt 4 standaardscenario’s – opstaan, weg, thuis en slapen – die je flexibel kan aanpassen of uitbreiden. Zo ben je altijd zeker van het perfecte binnenklimaat én hou je tegelijk je energiefactuur onder controle, doordat Vasco je radiatoren, vloerverwarming en ventilatie zo efficiënt mogelijk aanstuurt.

In drie stappen creëer je het perfecte binnenklimaat:
  1. Laat een installateur je installatie met de Vasco Gateway verbinden.
  2. Download de gratis app Vasco Climate Control (via de App Store of Google Play).
  3. Log in en programmeer je persoonlijke instellingen.

Vasco Climate Control is geschikt voor zowel nieuwe als bestaande Vasco-installaties (en zelfs voor geplaatste niet-Vasco-installaties). De interface kan je combineren met RF-radiatorthermostaat (voor het aansturen van je radiatoren), RF-zoneregelaar (voor vloerverwarming), cv-regelaar (voor optimale regeling van de warmtevraag) en de ventilatie-units (type DII en C400RF). Bij een warmtepomp in combinatie met vloerverwarming kan je het systeem ook gebruiken om te koelen.

Ook interessant