Nieuwbouw

Nieuwe woningen Vrouwenhof en Keent in Weert

De gemeente Weert en BAM Woningbouw zijn van plan om 34 woningen in Vrouwenhof en 18 woningen in Keent te ontwikkelen. Met twee verkoopmanifestaties, een online inspiratietool en gratis interieuradvies kunnen geïnteresseerden op een leuke manier kennismaken met deze nieuwbouwprojecten.

Gemeente Weert en BAM Woningbouw presenteren met deze projecten een primeur voor Limburg met het unieke Victor&Wonen concept. Met Victor&Wonen staat de woningzoekende echt centraal. De nieuwbouwwoning kan geheel en direct, binnen ieders budget woonklaar worden opgeleverd in de door de klant gewenste leefwijze en woonsfeer. Zo is op de sites van beide nieuwbouwprojecten een inspiratietool te vinden: vergelijk en kies jouw favoriete Woningtype, de Woonsfeer en Leefwijze per verdieping. Met een eigen account kun je jouw inspiraties opslaan en delen met familie en vrienden.

Nieuwe woningen Vrouwenhof en Keent

Verkoopmanifestaties

Op donderdag 19 juni ben je tussen 17.00 en 21.00 uur in het Keenter Hart, van harte welkom bij de verkoopmanifestatie van Thuis in Weert. Op donderdag 26 juni is er tussen 17.00 en 21.00 uur in Café-Zaal Jonas de verkoopmanifestatie van Wonen in Vrouwenhof.

Op beide avonden kun je alle informatie over het project ontvangen, je inschrijven voor jouw favoriete woning en er is de mogelijkheid tot een speeddate met interieurdesigner Victor Meuwissen. Een voorproefje voor de inrichting van jouw eigen woning! Victor geeft gratis interieuradvies.

Nieuwbouw in Vrouwenhof

Vrouwenhof is een bestaand plan en op dit moment is fase drie aan de beurt. Deze fase ligt aan de noordzijde van het plangebied tussen de Kraanweg en de Leukerstraat. In dit gebied worden in totaal 83 woningen gerealiseerd. Voor 34 van deze woningen is nu een koopovereenkomst gesloten tussen de gemeente en BAM Woningbouw. Het gaat om dertig half vrijstaande woningen in jaren 30 stijl en een viertal vrijstaande woningen. Voor de overige woningen zijn al eerder koopovereenkomsten gesloten. Kijk voor meer informatie over de nieuwbouwwoningen op www.woneninvrouwenhof.nl. Meld u op deze website aan om op de hoogte te blijven.

Bouwkavels in Vrouwenhof

De wijk Vrouwenhof is gelegen aan de oostkant van Weert en grenst aan de wijk Leuken. In deze wijk worden vanaf 2008 in drie fasen ongeveer driehonderd woningen gerealiseerd. De fasen een en twee zijn nagenoeg gereed. Er is in deze fasen nog een aantal kavels te koop voor de bouw van vrijstaande woningen. Deze zelfbouwkavels worden verkocht door de gemeente.

Nieuwbouw in Keent

In Keent is ruimte ontstaan voor nieuwbouwwoningen op de hoek van de Victor de Stuersstraat en de Sutjensstraat, tegenover de nieuwe brede school Markeent. Dit komt doordat bedrijven uit de wijk, met name in de Sutjensstraat, zijn weggegaan. Hier worden achttien ruime gezinswoningen in de Oud Hollandse stijl gebouwd. Gezien de verhouding koop- en huurwoningen in Keent is hier bewust gekozen voor koopwoningen. De wijk Keent ligt ten zuiden van het centrum en het station van Weert. Kijk voor meer informatie over de nieuwbouw in Keent op www.thuisinweert.nl. Meld u op deze website aan om op de hoogte te blijven.

Ook interessant