Keukens

Nieuwe showroom bulthaup Ukkel in monumentaal pand

Nieuwe showroom bulthaup Ukkel in monumentaal pand
Topkeukens stel je voor in een topomgeving. En dat is exact wat de interieurspecialisten van Structure Plus al meer dan 20 jaar doen met de bulthaup-modellen. In hun gloednieuwe belevingsruimte van 450m2 komen de ontwerpen volledig tot hun recht. Een fenomenale showroom om te kijken, voelen én koken. Patrice Penasse en Martine Ghyssels richtten Structure Plus 21 jaar geleden op in Elsene. Dit jaar vonden ze de tijd rijp om te verhuizen naar een ruimere locatie in Ukkel, op dezelfde steenweg. Voortaan presenteert het duo de keukens van bulthaup met trots in een nieuwe omgeving: een authentiek herenhuis met een inspirerende inrichting die perfect aansluit bij het merk, zonder afbreuk te doen aan het eigenzinnige karakter van het monumentale pand zelf.

Nieuwe showroom bulthaup Ukkel

Buitengewone showroom

Iedereen die op zoek is naar een mooie en functionele keuken kan nu terecht in de nieuwe Structure Plus-showroom van maar liefst 450m2. De kwaliteit en veelzijdigheid van bulthaup komt er tot zijn recht in verschillende stijlen – natuurlijk of strak, maar altijd eerlijk en uniek. Bezoekers hebben bovendien een prachtig uitzicht: een beschermde magnolia vooraan en de prachtige tuin achteraan. Het geheel straalt rust en eenvoud uit, twee eigenschappen die kenmerkend zijn voor de keukenontwerpen van bulthaup én hun verdelers.

Kookworkshops Happy

De oprichters van Structure Plus zijn bulthaup-kenners in hart en nieren, en dankzij hun jarenlange ervaring vormen ze de ideale gidsen in de keukenwereld. Patrice en Martine begeleiden hun klanten persoonlijk in hun zoektocht naar de perfecte keuken. Elk design wordt afgewerkt met subtiele persoonlijke accenten. Patrice is als architect gepassioneerd door het ontwerpen van keukens. Zijn motto? “Iedereen moet gelukkig zijn in de keuken!” De klanten van Structure Plus kunnen daarom dikwijls genieten van kookworkshops in de showroom door bekende genodigden. Patissier Fabrice Collignon, specialist in het maken van macarons, is een vaste gast.

Nieuwe showroom bulthaup Ukkel

Unieke ontwerpen

De keukens van bulthaup combineren het beste van twee werelden: een aantrekkelijke eenvoud en functionele systemen van topkwaliteit. Een uniek design maakt het geheel af. De keuken gemaakt van moeraseik is een van die uitzonderlijke en unieke producten.

Ook interessant