Keukens

De maatwerkkeuken van bulthaup op Batibouw 2015

De maatwerkkeuken van bulthaup op Batibouw 2015
In een tijd waarin kant-en-klare en uniforme producten naar het verleden worden verwezen, bestendigt bulthaup zijn positie als trendvoorschrijver met de persoonlijke, aanpasbare keuken. Kies zelf uit alle verschillende mogelijkheden en de keuken wordt het hart van je woning. Afwerkingen, losse elementen en indelingen van lades en kasten zijn allemaal naar wens en smaak te bepalen. Kom tijdens Batibouw 2015 bij bulthaup de volgende mogelijkheden bekijken.

Vernieuwend ladesysteem

Het innovatieve ladesysteem van de b3-lijn wordt uitgebreid met enkele nieuwe modules die het gebruiksgemak nog vergroten. Alles om je kasten volgens je wensen en met een oog voor design in te delen. Met de lade-indelingen van bulthaup b3 kies je zelf je kleuren, het gebruikte materiaal, de indeling, de hoogte van de lades. De kleur ‘Antraciet’ accentueert de subtiele elegantie van het bulthaup b3-uittrekelementsysteem.


Vernieuwend ladesysteem

De nieuwe rolluikkast

De nieuwe rolluikkast voor de b3-lijn is zowel fraai als functioneel. Het meubel is verkrijgbaar als opzetkast op het werkblad of als bergruimte geïntegreerd in het hoge kastenblok. De lamellen zijn plat en kunnen worden uitgevoerd in alle beschikbare bulthaup b3-frontkleuren. Doel van een rolluik in de keuken? Storende, openstaande deuren vermijden. De kast is ook voorzien van een roestvrijstalen plaat. Ideaal om een koffieautomaat, een keukenmachine of andere apparaten in te plaatsen die je snel bij de hand wilt hebben.

Afwerking: aluminium in de kleur champagne

bulthaup staat bekend om zijn unieke toplagen van aluminium voor fronten en wandpanelen. Een nieuwkomer in het uitzonderlijke gamma aluminium toplagen is de afwerking in de kleur champagne. Het champagne vult het bestaande gamma aluminiumkleuren aan, waaronder naturel, brons, zandbeige en donkergrijs.

Unieke collectie: Solitairen

bulthaup lanceert het concept ‘Solitairen’. Hiermee komt het merk tegemoet aan de groeiende behoefte om de keuken een écht individuele vorm te geven. De Solitairen kunnen vrij over de ruimte worden verdeeld, los of in combinatie met andere bulthaup-productlijnen. Je rangschikt ze naar eigen smaak en noden. Opvallend element in de lijn is de losstaande eettafel die ook dienst doet als fornuis.

Ook interessant