Keukens

Krëfel Keukens lanceert drie nieuwe lijnen op Batibouw 2015

’s Ochtends begint de dag er bij een tas koffie, de kinderen maken er hun huiswerk na school en vrienden worden er als familie onthaald met een goed glas wijn: de keuken wordt steeds meer gezien als de centrale plaats in huis, voor het hele gezin. Deze evolutie vertaalt zich in nieuwe vragen en wensen bij de gebruikers ervan. Krëfel Keukens beantwoordt aan deze verwachtingen met drie verschillende gamma’s: Select, First en Easy. Alledrie worden ze op Batibouw 2015 in de schijnwerpers geplaatst.

Select

Select is het neusje van de zalm bij Krëfel Keukens en etaleert expertise, kwaliteit en veelzijdigheid. Het gamma vormt dan ook het DNA van de keukenbouwer.
Tientallen modellen, kleuren en combinaties zorgen ervoor dat de klant al zijn of haar wensen kan doorvoeren en een hoog kwalitatieve keuken kan laten samenstellen die helemaal bij hem of haar past. De Krëfel-adviseurs -gepassioneerde vakmensen- helpen bij de samenstelling en laten hun kennis en creativiteit hierbij de vrije loop. De Select-keukens van Krëfel stellen innovatie en hedendaagse trends voorop, met onder andere ongezien gebruikscomfort en ruimere opbergmogelijkheden dan voorheen. “Eén van de nieuwigheden is dat we vanaf nu bepaalde keukens van een hoger ergonomische niveau kunnen afleveren, dankzij een aangepaste hoogte van 900 mm”, legt Alain Moerenhout, productspecialist, uit. “Gecombineerd met een werkblad in glas of massief hout van 12 mm dik en een plint van slechts 50 mm, krijgen we een ideale werkhoogte van het keukenmeubel. En bovendien kunnen we zo ook een ruimere kastruimte aanbieden”.
Gemiddeld budget van ‘Select’: van 6.000 tot 20.000€.

Krëfel Keukens - select
Select: Windsor Lack

First

Tien nieuwe keukens op maat, van Duitse kwaliteit, worden toegevoegd aan het reeds bestaande gamma van twintig modellen. Met meer dan 35 nieuwe kleuren en de keuze tussen gelamineerde matte of glanzende afwerking, en een matte of glanzende laklaag, biedt ‘First’ van Krëfel Keukens een keuken op maat tegen een beperkt budget.

Krëfel Keukens - First
First: Nebraska

Easy

Easy bestaat uit compleet uitgeruste keukens aan zachte prijzen, ideaal voor krappe ruimtes of kleine budgetten. Model, opbouw en kleur kunnen naar wens gekozen worden. De rode draad in dit verhaal: de Krëfel-kwaliteit. Het Easy-gamma is makkelijk te monteren en al beschikbaar vanaf 1.600 euro, elektro-apparaten inbegrepen!

Krëfel Keukens - easy
Easy: Shine

Ook interessant