Keukens

Ieder z’n droomkeuken op Batibouw 2014

De keuken is voor velen het kloppend hart van hun woning. Er wordt gekookt, samen gegeten, gepraat, maar vooral: geleefd. Het is dan ook belangrijk dat een keuken past binnen het familieplaatje, een gevoel van comfort uitstraalt en van alle nodige moderne functionaliteiten is voorzien. Bovendien wordt een keuken pas een volwaardig deel van de woning als de inrichting ervan ook de persoonlijkheid en stijl van de bewoner(s) weerspiegelt.

Met de slogan “Mijn droom, mijn keuken” levert Krëfel ingerichte keukens op maat naar ieders smaak en behoefte, met aandacht voor klantenservice en budget en aangepast aan elke leefsituatie. Het aanbod keukens is dan ook zeer uitgebreid: met vier uiteenlopende stijlen (Modern, Trendy, Sfeer en Greeploos), waarin meer dan 60 modellen en 230 verschillende kleuren een waaier aan mogelijkheden vormen, heeft Krëfel Keukens voor ieder z’n droomkeuken in huis.

Primeur op Batibouw: Dekton by Cosentino

Krëfel Keukens volgt uiteraard ook de nieuwste trends op het vlak van kranen, spoelbakken en werkbladen op de voet. In deze laatste categorie kondigt Krëfel op Batibouw een primeur aan: naast de werkbladen in Corian van Dupont, massief hout, composiet, graniet, ceramistone en inox, behoort nu ook het revolutionaire Dekton® by Cosentino tot de mogelijkheden.

Dekton is een nieuw soort materiaal met superieure eigenschappen, ontwikkeld door het Spaanse bedrijf Cosentino. De exclusieve PST-technologie (Particle Sintering Technology) die de groep ontwikkelde, zorgt ervoor dat werkbladen enkele sterke technische kwaliteiten meekrijgen:
  • Hoge vlekbestendigheid
  • Sterk bestand tegen krassen, schokken en slijtage
  • Groot formaat, maar licht gewicht
  • Dimensionale stabiliteit en hoge drukweerstand
  • Sterk bestand tegen hitte en thermische schokken, vorst en dooi (bij buitengebruik)
  • Bestand tegen UV-stralen en kleurstabiliteit

Dekton by Cosentino is te ontdekken en te bewonderen op Batibouw in paleis 11, stand 509

Krefel keukens op Batibouw 2014

De MatrixArt-lijn: greeploos met authentieke afwerking

Nieuw in het gamma voor 2014: de MatrixArt-lijn. Deze lijn vertegenwoordigt de originele, volledig greeploze – zonder handgreep of knop - keuken en is hét voorbeeld van tijdloos en elegant interieurdesign. De uitlijning van het ontwerp werd gestoeld op dezelfde basisregels als de “normale” rastermaatkasten, waardoor elektrotoestellen naadloos geïntegreerd kunnen worden.

Uiteraard is “greeploos” niet het enige kenmerk van de MatrixArt-keukenlijn. Qua materialen is het gebruik van authentieke en natuurlijke elementen (Nordic Oak, oude eik, ...) de blikvanger, en op vlak van kleurgebruik zijn dit de exotische en uitheemse tinten (Curry). Een heleboel nieuwe en frisse ontwerpen voor achterwandbekleding en de integratie van ledverlichting in diverse hangkasten vervolledigen MatrixArt. Al deze elementen zorgen tot in de kleinste details voor een expressieve finishing touch.

Krefel keukens op Batibouw 2014

Duurzaamheid centraal

Energie besparen en de keuze van de juiste materialen blijven een grote rol spelen. Andere drijfveren voor het centraal zetten van duurzaamheid zijn de behoefte aan kwaliteit en de keuze voor een milieubewust(er) leven. De prijs-kwaliteitverhouding, het gebruiksgemak van de keuken en energiebesparing op vlak van verlichting (LED) en kook- & vaatwasapparatuur, blijven eveneens belangrijke thema’s voor 2014. Energiebesparing is dankzij zuinige toepassingen als inductiekoken en A+++ koeling perfect realiseerbaar, en dus uitermate interessant voor de moderne, energiebewuste consument.

Bovendien heeft Krëfel, met meer dan 55 jaar ervaring in de elektrobranche, een uitstekende relatie opgebouwd met alle grote producenten en kan het zijn klanten het grootste gamma (inbouw)toestellen aanbieden tegen de allerscherpste marktprijzen.

Ook interessant