Interieur

Voel de sensatie van innovatief kwarts op Batibouw

In de woning van morgen staat ontspanning nog altijd centraal. In alle stijl uiteraard. Met de nieuwe afwerking Silestone Suede speelt Cosentino Group innovatief in op de trend naar warmte en gezelligheid in huis. De zachte, extra matte textuur is een mijlpaal in de wereld van kwartsoppervlakken. En vooral, een revelatie in jouw keuken of badkamer. Voel de sensatie in primeur op Batibouw 2013.

Als wereldspeler in het ontwikkelen van oppervlakken in kwarts en andere natuursteen, heeft Cosentino Group vandaag een mooie productportfolio uitgebouwd. Met een eigentijdse look én een ecologische focus. En met sterke merken als Silestone.

Silestone Suede, verleidelijk zacht
Nieuwkomer én blikvanger binnen ‘Silestone by Cosentino’ is de afwerking Suede. Zoals de naam doet vermoeden, een zachte textuur voor een aangenaam accent in je interieur. Met zijn verfijnde elegantie en matte uitstraling straalt Suede een ontspannende sfeer uit. En met een waaier van 30 kleuren zit je niet snel verlegen om inspiratie.

Het dagelijkse onderhoud is eenvoudig: gewoon even reinigen met water en zeep. Bovendien is het duurzame materiaal heel goed bestand tegen vlekken. Net als de twee andere Silestone®-afwerkingen (gepolijst en Volcano), heeft Suede unieke bacteriostatische eigenschappen. Een maximale hygiëne gegarandeerd dus.

Richtprijs: tussen 350 en 650 EUR



U vindt Cosentino op Batibouw 2013 in Paleis 11, stand 120