Silestone innoveert met nieuwe spoelbak

7 augustus 2012 Bron: RCA
Silestone innoveert met nieuwe spoelbak
Silestone is met de reeks innovatieve spoelbakken Integrity by Cosentino® aan een steile opmars bezig. Het laatste model ‘DUE’ is, net als zijn voorganger ‘ONE’, gemaakt uit één stuk Silestone®, maar met zuivere, rechte lijnen in plaats van een afgerond design. Silestone® combineert daarmee de nieuwste trends in keukenland: duurzaamheid, natuurlijke elementen én verfrissend en vernieuwend design.

De ONE spoelbak van Integrity by Cosentino® gooide al hoge ogen in de sector, vanwege de baanbrekende innovatie om het geheel van spoelbak en blad uit één stuk van dit bacteriostatische materiaal maken. Dat zorgt voor een unieke uitstraling van perfecte ‘twee-eenheid’ en continuïteit in een stijlvol design.Zoals bij alle Silestone®-producten, heeft de Integrity by Cosentino ®-lijn dezelfde gekende troeven die het materiaal uitermate geschikt maken voor gebruik in de keuken: sterk bestand tegen vlekken, stoten en krassen, een lage vochtabsorptiegraad en een exclusieve bacteriostatische eigenschap.

Twee maten
In tegenstelling tot het model ONE, dat wordt geleverd in slechts één maat (41x51x15.5cm), is de Silestone Integrity DUE verkrijgbaar in twee verschillende maten. In de afmeting 37x34x15.5 is hij ideaal voor een dubbele wastafel, terwijl de andere, 37x51x15.5, is de betere keuze voor een enkele wastafel.

Zowel het ONE als DUE model is verkrijgbaar in een breed scala van Silestone® kleuren. Dit product is ontworpen om de installatie zo eenvoudig mogelijk te maken en de aansluiting op Silestone ® werkbladen naadloos te laten verlopen.

Voor meer informatie: Vul onderstaand formulier in!

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo