Bedrijfsnieuws

Nicky Palm is nieuwe HR-Manager van Matexi

Nicky Palm vervoegt zich als nieuwe HR-Manager bij het Matexi management team. De vastgoedontwikkelaar neemt hiermee een Human Resources-professional in dienst met meer dan 20 jaar ervaring in HR-functies.
Nicky Palm studeerde Germaanse talen en behaalde een postgraduaat in computerlinguïstiek, beide aan de K.U.Leuven. In 1990 begon ze haar carrière in HR bij Royale Belge als Development Consultant en evolueerde - na het doorlopen van verschillende HR-functies - in 1997 naar Manager Staff Planning. Vervolgens werd ze Manager van het Resourcing Center van Axa Belgium. Bij haar laatste werkgever, Baloise Insurance, was ze HR Director en Workstream Manager HR Integration.

Met haar start bij Matexi sluit Nicky Palm haar loopbaan in de verzekeringswereld af en start ze een nieuw hoofdstuk, in een nieuwe sector. “Matexi is de marktleider in de projectontwikkeling van privéwoningen. Ruim 300 medewerkers met de meest diverse functies maken dit elke dag waar. Een performante HR functie moet dit ondersteunen. Het is voor mij alvast een boeiende uitdaging.” zegt Nicky Palm.

Ook interessant


Build for Life