Badkamers

Natuurlijke watervaluitloop voor een moderne badkamer

Voor wie thuis in de badkamer een heuse spa-ervaring wil beleven komt Grohe nu met twee nieuwe uitlopen voor bad en douche. Met deze moderne uitlopen wordt de atmosfeer van een ontspannende spa versterkt met inspiratie uit de natuur. Ze kunnen worden gebruikt om het bad te laten vollopen of om heerlijk te genieten van een watervaldouche. De muuraccessoires zijn uitstekend geschikt voor een flexibele installatie en een creatief badkamerontwerp.

Geometrisch design
Het minimalistische ontwerp van deze twee nieuwe producten sluit nauwgezet aan bij de kraanseries Allure en Allure Brilliant van het gamma Grohe Spa. De 180 mm lange uitloop heeft een platte, kubische vorm en wordt in een rechte hoek vastgemaakt op een rechthoekige rozet, die alle schroeven en bevestigingspunten verbergt. Het oppervlak van de Allure-versie is volledig egaal, dat van de Allure Brilliant kreeg facetten om mooi bij de kranen te passen. Met hun discrete geometrische vormgeving maken deze nieuwe cascade-uitlopen het assortiment kubusdesigns van het gamma Grohe Spa compleet. Ze bieden twee nieuwe gevarieerde opties voor het creëren van een gepersonaliseerde relax- en wellnessruimte.

Eén product, twee toepassingen De muuruitlopen zijn ontwikkeld om het water in een optimale hoek te laten stromen, zowel voor het laten vollopen van een bad als voor een weldadige douche. Het water dat uit de uitloop stroomt, vormt een harmonieuze, brede en natuurlijke waterval en zorgt voor een extra element in de sensuele spa-ervaring. De Grohe StarLight-technologie werd toegepast om de glanzende en duurzame afwerking van het chroom te beschermen tegen krassen en vuil.
De nieuwe uitlopen van Grohe Spa voor bad en douche zijn de perfecte keuze om te genieten van water in zijn natuurlijkste vorm.

In de handel verkrijgbaar in België vanaf mei 2013.

Ook interessant