Keukens

De nieuwe Grohe keukenkraan reageert op aanrakingen

Niets onhandiger in de keuken dan met vuile handen de kraan willen gebruiken. Hygiëne en gebruiksgemak zijn de basisbehoeften van iedere keukenprins(es). De Minta Touch keukenkraan van Grohe voegt een geheel nieuwe dimensie toe aan gebruiksgemak bij het aanrecht. De kraan reageert op aanraking en kan hierdoor heel eenvoudig bediend worden door het aanraken met bijvoorbeeld de rug van de hand, de pols of onderarm. Deze zeer hygiënische, uiterst betrouwbare en waterbesparende bediening is mogelijk dankzij de innovatieve Grohe EasyTouch technologie. Uiteraard is het handmatig bedienen van deze kraan ook mogelijk. Samengevat: een hygiënische multifunctionele kraan voor optimaal gebruiksgemak in de keuken.

Minta Touch is verkrijgbaar met een elegante ronde uitloop (C-uitloop) en een stijlvolle rechte uitloop (L-uitloop). Beide varianten zijn voorzien van een uittrekbare sproeier / mousseur waardoor de spoelbak eenvoudig kan worden schoongemaakt. Vuile handen door het kneden van deeg, het draaien van een gehaktbal, schilderen of het werken in de tuin? Geen enkel probleem – een lichte aanraking met de achterkant van de hand, pols of onderarm is al voldoende. Op deze manier blijft de kraan en de rest van de keuken helemaal schoon. En zonder vuile handen kan de kraan gebruikt worden worden met de normale greep voorzien van Grohe SilkMove technologie die een comfortabel en nauwkeurige bediening garandeert.

Grohe keukenkraan reageert op aanrakingen

Doordat de EasyTouch technologie het risico op verbranden uitsluit, is deze nieuwe Minta Touch keukenkraan ook geheel (kind)veilig . Bij aanraking komt er alleen koud water uit de kraan. Gebruikers die toch graag warm water willen in combinatie met de EasyTouch functionaliteit, kunnen kiezen voor het upgraden met de Grohtherm Micro, waarbij de gewenste watertemperatuur vooraf kan worden ingesteld en waarbij het risico op verbranding uitgesloten blijft.

De geavanceerde functionaliteit van de Grohe MintaTouch gaat samen met een stijlvolle vormgeving die is gebasseerd op de bestaande Minta Touch serie. De Grohe StarLight chroomlaag geeft een langdurige stralende glans, en de hoge uitloop maakt het mogelijk om eenvoudig kookpannen of vazen te vullen.

Ook interessant