Second Home

Musha Cay: Meest exclusieve privé eiland (fotospecial)

Musha Cay is het meest exclusieve privé eiland ter wereld, gelegen in de Bahama's. Dit eiland is te huur als zeer luxe vakantie bestemming. Er wordt maximaal 1 groep van 20 gasten toegestaan, welke in complete luxe worden ondergedompeld. Men mag zelf een keuze maken in welk van de villa's men verblijft. Of het nu de grote villa van 10.000 m2 aan de rand van de heuvel is of één van de andere en kleinere luxe villa's.

Musha Cay bestaat uit drie eilanden met een totale oppervlakte van 150 hectare. In totaal zijn er 30 bedienden, 11 slaapkamers, 22 golfwagentjes, 8 boten, een pool-tafel, zwembaden, zeven privé stranden met parel wit zand, Een privé jet voor 9 passagiers en een compleet communicatie systeem met telefoon, fax en internet. De gasten hoeft het werkelijk aan niets te ontbreken, eten en drinken is namelijk bij de prijs inbegrepen.

Een naburig eiland beschikt over een privé landingsbaan waarmee een privé jet in tien minuten naar Georgetown kan vliegen. Vanaf daar is men binnen 40 minuten in Miami of Nassau. In de privé jachthaven van Musha Cay kunnen groten schepen tot 200 voet aanmeren.

Bekijk de fotospecial van dit exclusieve eiland. Klik hier.


Ook interessant