Vloerbekleding

Mosa Terra Tones brengt oppervlakken tot leven

Mosa Terra Tones brengt oppervlakken tot leven
Oppervlakken komen tot leven met Mosa Terra Tones. Dynamische interieurs en exterieurs zijn binnen handbereik, dankzij de optische diepte die ontstaat op een vloer of wand met deze tegels. Terra Tones is een hedendaagse en verfijnde tegelserie die u laat spelen met kleurtonen en formaten in één oppervlak.

De Terra Tones-serie is opgebouwd rond basistegels in natuurlijke, warme en koele kleuren. Elke basistegel heeft een lichtere en donkerdere variant die samen een levendige set vormen. Door de feilloze overloop van kleurtonen resulteert een combinatie van tonen in een natuurlijk en energiek geheel. De serie biedt bovendien verschillende tegelformaten om patronen samen te stellen; het expressieve en tegelijkertijd natuurlijke beeld wordt moeiteloos versterkt door verschillende formaten te combineren. Alle Terra Tones-tegels hebben een subtiel poederachtig, vlak oppervlak en een knappe uitstraling.

Mosa Terra Tones brengt oppervlakken tot leven
Mosa breidt Terra Tones nu uit met een gloednieuwe selectie basiskleuren met bijpassende lichtere en donkere variant. De subtiele tintverschillen van de tegels komen in deze kleuren nog beter tot hun recht. Door het vergrote aanbod creëren architecten en ontwerpers nu nog nauwkeuriger en zonder de minste moeite het dynamische interieur of exterieur dat zij voor ogen hebben. De nieuwe kleuren zijn: koel porseleinwit, midden warm grijs, donker grijsbruin en lichtbeige.

De serie omvat in totaal acht basiskleuren: koel porseleinwit, midden warm grijs, donker grijsbruin, lichtbeige, grijsgroen, middengrijs, antraciet en koel zwart. De Terra Tones-tegels zijn geschikt voor binnen- en buitenoppervlakken: wanden, vloeren, gevels en terrassen.

Mosa Terra Tones brengt oppervlakken tot leven
Vind hier meer informatie over Terra Tones.