Terras en oprit

Modulair muursysteem om je eigen buitenruimte in te richten

Modulair muursysteem om je eigen buitenruimte in te richten
Moodul, de nieuwste innovatieve toevoeging aan het assortiment van Marlux, laat toe om zelf je buitenruimte in te richten met een persoonlijke toets, net zoals je interieur. Het modulaire muursysteem met handige accessoires is veel meer dan een simpele scheidingswand. Creëer je eigen buitenruimte, zoals Marlux laat zien op Batibouw 2015.

Marlux koos niet voor niets als baseline Your home, outside. Met Moodul kan je zelf aan de slag en breng je de gezellige warmte van binnen naar buiten. Creatief en innovatief, met alle voordelen én mogelijkheden van beton.

Moodul gaat een stap verder dan het simpelweg creëren van een verticale scheidingswand. Met de losse elementen van dit modulaire muursysteem kan je zelf een muur optrekken in de tuin, maar ook eigen creaties als een trap, een bank of een vuurkorf samenstellen. Zo krijg je hoekjes met extra privacy, een groene wand of kan je een grote tuin knusser maken, een keermuur plaatsen…

Je eigen creaties kan je nog verder personaliseren met functionele bijpassende accessoires zoals ledverlichting, leggers en bloembakjes. Laat je fantasie werken en maak je buitenruimte extra gezellig. Moodul is eigentijds opgevat, een strak muurelement in grijs en zwart dat bij elke stijl past. Het systeem is heel gemakkelijk te gebruiken. De bouwblokken verlijm je met Granulijm en de accessoires kan je bevestigen met een eenvoudig inhaaksysteem.

Moodul van Marlux op Batibouw 2015

Praktische info

  • Formaat: 60 x 30 x 9 cm
  • Materiaal: beton
  • Kleuren: zwart/grijs
  • Richtverkoopprijs: 8,20 euro/stuk

U vindt Marlux tijdens Batibouw 2015 in HAL 1, Stand 313

Ook interessant