Terras en oprit

Het perfecte terras met ecologische designbestrating

Het perfecte terras met ecologische designbestrating
Virage
Het perfecte terras? Volgens Marlux schuilt het geheim nog altijd in een tegel die verrast: zowel op het vlak van design als in onderhoud. Met een vernieuwde leisteenlijn en een innovatieve ecologische designbestrating inspireert Marlux in 2014 alle tuinliefhebbers tot perfectie. En tot een terras vol verbeelding.

Waterdoorlatende bestrating is vandaag een vaste ecologische waarde: regenwater kan makkelijker doorsijpelen waardoor riolen niet overbelast geraken. Tegelijk creëer je een stevige ondergrond voor je oprit, parking of natuurlijke verharding in de tuin. Geen wonder dat steeds meer gemeentes bij nieuwbouw (gedeeltelijke) waterdoorlatende bestrating aanmoedigen.

Met Virage geeft Marlux alle tuinliefhebbers een ecologisch designalternatief voor de klassieke waterdoorlatende bestratingen die vandaag op de markt zijn. De modulaire opbouw van deze tegel geeft je alle vrijheid in vormgeving. Zo kan je tal van originele en verrassende patronen leggen – van excentrieke cirkels over speelse golven tot organische kronkels. Het evenwicht tussen beton en gras/kiezel creëert een indrukwekkend lijnenspel waarmee je elke oppervlakte instant karakter geeft.

Marlux ontwikkelde Virage samen met ontwerpbureau bundl, en slaagde zo in zijn opzet van een ecologische bestrating mét een vernieuwende designlook. Een uniek product dat complexe producteisen weet te rijmen met eenvoud.

Praktische info
Formaat: 30 x 30 cm
Kleuren: Black/Grey
Richtprijs: vanaf 35,70 euro/m2

Ostra Linea, charme van leisteen

Ostra LineaEen charmant terras dat natuurlijk oogt én onderhoudsvriendelijk is? Marlux verrast je met Ostra Linea, een duurzame terrastegel met de authentieke look van leisteen. Elk pallet telt 7 verschillende leisteenstructuren om onderling te mengen, wat het natuurlijk effect nog vergroot.

Voor lichte charme is er de nieuwe kleur Cobra; de donkerdere variant Mustang creëert een meer ingetogen sfeer. Maar welke stijl je ook kiest, je terras straalt naturel uit én is gemakkelijk te onderhouden. Daarvoor zorgt de speciale M-Coat Protection, een unieke bescherming van Marlux tegen vocht, vet en vuil. Zo geniet je zomer na zomer van een karaktervol terras, met 10 jaar garantie op kalkuitslag, vergroening en vorst.

Praktische info
Formaten: NIEUW 90 x 60 cm/ 60 x 60 cm
Kleuren: NIEUW Cobra/Mustang
Richtprijs: vanaf 48,00 euro/m2
Garantie: 10 jaar

Granité, duurzame eenvoud

GranitéDat je eenvoudig makkelijk kan rijmen met eigentijds en eigenzinnig, bewijzen de terrastegels Granité. Deze klassieker leent zich zowat voor elke tuinomgeving en laat zich vlot combineren met andere materialen: van klinkers tot hout. Granité is ook erg geschikt als neutrale achtergrond voor kleurrijke accenten.

In deze lijn brengt Marlux nu een nieuwe kleur en nieuwe formaten uit, voor nog meer toepassingsmogelijkheden. De unieke M-Coat Protection beschermt tegen vocht, vet en vuil: je geniet van optimaal onderhoudsgemak en hoeft je geen zorgen te maken over vergroening of kalkuitslag (10 jaar garantie). Ook blijft deze terrastegel jarenlang vol van kleur, zonder risico op een doffe look.

Praktische info
Formaten: 40 x 40/NIEUW 60 x 30/ NIEUW 60 x 40/60 x 60/NIEUW 80 x 40 cm en een NIEUW lineair wildverband
Kleuren: NIEUW Topo/Carbono/Perla/Grigio/Siena/Argenta
Richtprijs: vanaf 36,75 euro/m2
Garantie: 10 jaar

Ook interessant