Terras en oprit

Marlux lanceert interactieve Tuincreator

Marlux lanceert interactieve Tuincreator
De zon heeft zich laten zien, en dat doet bij vele mensen de groene vingers jeuken. Voor wie toe is aan een nieuwe tuin, oprit of terras en graag zelf de handen uit de mouwen steekt, is er goed nieuws. Tuinspecialist Marlux heeft een nieuwe online tool ontwikkeld om spelenderwijs zelf je droomtuin te ontwerpen én te visualiseren. Kortom, met de Marlux Tuincreator wordt iedereen een beetje tuinarchitect!

Je hebt een idee van hoe je tuin eruit moet zien, maar je bent natuurlijk geen tekenwonder. En al die ontwerpsoftware is zo verdomd ingewikkeld. Dan is de Marlux Tuincreator een welkome helpende hand. Deze nieuwe online tool laat je toe om zelf een basis tuinplan te ontwerpen, inclusief verschillende soorten bodembedekking, vegetatie, accessoires en uiteraard de tegels uit het volledige Marlux assortiment. Marlux wil met de nieuwe tool een breed publiek bereiken, van bouwers en verbouwers tot de doorsnee tuinliefhebber.

Ruimer dan tegels
Frédéric Corman, Marketing Manager bij Marlux: “Wij hebben bewust gekozen om de tool ruimer te zien dan enkel onze terrastegels. Als marktleider willen we vooral iets extra doen in de vorm van een leuke, maar toch nuttige service waar een breed publiek iets aan heeft, met of zonder onze tegels. Het unieke zit in de toegankelijkheid en het gebruiksgemak. In tegenstelling tot andere softwaretoepassingen, kan iedereen hiermee aan de slag.”Service met meerwaarde
De Marlux Tuincreator is een gebruiksvriendelijk ‘drag & drop’ systeem waarmee je naar hartenlust kan experimenteren met je eigen tuinplan. Via een account kan je je ontwerpen bewaren in de bibliotheek, of ze delen via sociale netwerken. Bovendien kan je van elk definitief ontwerp een boekje downloaden met 2D- en 3D-tekening, en voor de Marlux-tegels, allerhande nuttige plaatsingsvoorschriften, informatie en onderhoudstips.

Frédéric Corman: “We willen uiteraard de tuinarchitect niet overbodig maken. De Tuincreator zorgt wel voor de perfecte basis om inspiratie op te doen door andere ontwerpen te bekijken, zelf aan de slag te gaan, of om ermee naar een handelaar of professional te stappen. De tool is bovendien nog in volle ontwikkeling, er worden geleidelijk meer features toegevoegd. Zo zal je binnenkort ook automatisch de dichtstbijzijnde dealers in het boekje vinden, meer kleur in de toepassing, enzovoort.”

De Marlux Tuincreator past perfect in hun aanbod van inspirerende totaaloplossingen met tegels, klinkers, trappen, muurelementen en randafwerking voor het terras, tuinpad of oprit. Binnen dit inspirerende aanbod biedt Marlux een aan stijlen, kleuren, texturen en formaten en talloze onderlinge combinaties.

Video via: www.marlux.com