Mijn Huis Mijn Architect

Mijn Huis Mijn Architect: Sfeervol en gezond wonen in Genk

  BE   15 september 2017 Bron: Mijn Huis Mijn Architect
Mijn Huis Mijn Architect: Sfeervol en gezond wonen in Genk
Een woning voor een jong gezin waar licht en ruimtelijkheid centraal staan. Een open contact tussen de ruimtes zorgt voor een sterke interactie tussen de verschillende activiteiten van het gezinsleven. Door gebruik te maken van grote ramen geniet men op elk moment van de dag van natuurlijk licht. Vooral de open trap in combinatie met een vide op het zuiden, zorgt voor een sfeervol lichtspel.
U kunt deze vrijstaande woning in Genk bezichtigen tijdens het weekend van 23 en 24 september tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2017.

De nagenoeg gesloten voorgevel zorgt voor de nodige privacy in de leefruimtes. De achtergevel werd daarentegen volledig opengetrokken naar de tuin, waardoor er een sterke relatie tussen binnen en buiten ontstaat.

De keuze voor houtskelet resulteerde in een gezonde woning met een aangenaam binnenklimaat en dit in een zeer beperkte bouwtijd.

De vier pijlers: sfeer, energie, rust en actief gezonde elementen, werden gecombineerd op maat van de persoonlijkheid en levensstijl van de bewoners. Op deze wijze kunnen ze positief leven in hun woning en hun woning positief beleven.

Architect: Sfera Architecten

Ontdek op zaterdag 23 en zondag 24 september de vakbekwaamheid van de architect en het bouwverhaal van de bouwheer tijdens Mijn Huis Mijn Architect 2017. Bouw & Wonen inspireert u elke dag met één van de deelnemende projecten...

Meer informatie en foto's van dit project vindt u op de website van Mijn Huis Mijn Architect

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo