strakke parasol terwijl ">

Met jou wil ik loungen

17 mei 2017 Bron: Bouw & Wonen
Met jou wil ik loungen
Heerlijk op je ligbed soezen onder een strakke parasol terwijl de zomer als een warme thee over je heen loopt. De mooiste ligbedden liggen voor het grijpen. Tussen al de modellen in de aanbieding is er altijd wel een dat bij u en uw tuin past. Tuinmeubelen zijn gewoon totaly hip, de buitenruimte totaly hot.

Neem nu het zonnebed, heerlijk om languit te genieten. Met zijn tweetjes op een tweepersoons tuinbed, nog zo leuk. Het is de zaligheid zelve. Tuinmeubelen, maken elke buitenruimte tot een oord van genot. Mooie buitenbanken verheffen het 'chique hangen' tot een belevenis in het kwadraat. Een vormgeving die het beste in ons oproept, een zitervaring om te koesteren, zowel in de woonsfeer als buiten. Sommige tuinmeubelen zijn gewoon het equivalent van meditatie en genot, van sfeer en behaaglijkheid. Beetje socializen, beetje bijpraten met de vrienden. Gewoon genieten. Heel stijlvol! Een feest voor het oog. U schikt naar believen de flexibele zit- en voetelementen. De outdoor meubelcollectie blinkt uit in raffinement en afwerking zowel in zijn klassieke als in zijn avant-gardistische belijning. Heeft u ook zo'n zin in het andere genieten met een breezertje of een bedwelmende gin cocktail bij de hand?

Klasse

Techniek, gebruikscomfort en esthetiek zijn kernbegrippen die tuinmeubelen aantrekkelijk maken door hun vormen en spreken architectuur Verplaatsbare rugstanden, voetbank en bijzettafel, maken uw buitenruimte tot het MesopotamiŽ van rust en ontspanning. Een goed gesprek of een zalig niks doen, tuinmeubelen celebreren de fijnste momenten van het leven. Gewoon heerlijk om terras of veranda met klasse aan te kleden. Kies daarbij de kleur die het beste past en het nieuwe genieten lacht u elk dag minzaam toe.

Jazzklanken

De buitenruimte als het perfecte kader voor dansende elegantie en vooral van mooie mensen. Verleiding, gastronomie, een goed gesprek gelardeerd met hartstochtelijke jazzklanken of softe deephouse. Het kan en mag. Jawel, het hoort er tegenwoordig bij. Je proeft de smaak en ambiance van ongerepte kommerloosheid. Luisteren in stilte onder een smaakvolle parasol terwijl ineens een beschonken lachsalvo zich in de avond ontrolt.

tuinmeubelen

Lees ook:

  • Bouw & Wonen Partners:
  • Recticel
  • Wienerberger
  • Credishop
  • Loxone
  • bouwinfo